Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Eficiență maximă

eficienta-to-do-listjpgCând vrea, Poliția Română (de frontieră) dă dovadă de o eficiență de-a dreptul de speriat. Ce nemți, americani, elvețieni sau chiar securitatea nord-coreeană?
Ăștia toți sunt mici copii prin comparație cu românașul nostru mândru atunci când acesta este într-o pasă bună:

Astfel, o mașină de lux Audi Q3 a fost depistată de polițiștii de frontieră din vama Albița chiar în după-amiaza zilei în care a fost declarată furată… în Franța.
Mașina a fost reperată la ora 16.50 în apropierea unei stații Petrom.

Bine, acum nu că aș vrea să știrbesc din eficacitatea polițiștilor care au găsit mașina furată, dar și hoțul fraier rău.
Auzi tu, la intrarea în România el să se ducă la benzinărie. Păi la cât costă benzina în România acum, să te duci cu un SUV (și fără instalație de GPL) la benzinărie pute de la o poștă a ceva în neregulă.

În altă ordine de idei, sunt absolut “sigur” că acest caz nu s-a rezolvat atât de ușor doar pentru că cineva a uitat să dea darul. La fel de sigur pe cât sunt că nici unul dintre politicienii noștri nu fură

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>