Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Ultimele discuții politice

În ultimul timp, având mai multe chestii de făcut, nu prea am avut timp să urmăresc foarte tare știrile.
Pot să spun că n-a fost rău deloc deoarece, cu cât mai mult le urmărești, cu atât mai mult te enervezi, după cum scrie și Subiectiv

Din păcate, complet nu am scăpat. Tot am apucat să văd cum se hotărăsc unii să voteze un incompetent doar pentru a-i face în ciudă / a se răzbuna pe un incompetent și mai mare din altă parte.

Sau cum alții îi cam plâng de milă săracului Mazăre pentru că el “chiar a făcut ceva”. Nu contează c-a furat, măcar a făcut o părticică din ceea ce era normal să facă.

Și evident, totul să culmineze cu o discuție de pe Facebook conform căreia am aflat că nu ai cum să fii bucuros când vezi cum sunt săltați toți acești “cinstiți” politicieni. Și că toate instituțiile astea (gen DNA) ar trebui să dispară. Asta pentru că nu sunt Băsescu, Udrea și Videanu printre cei cercetați.

Așa e, e de rahat să ți pară un lucru bun când mai saltă câte un nehalit pentru o șpagă mai mare decât câștigă mulți într-o viață întreagă.

Săracii persecutați, presupuși infractori, sigur au fost săltați toți în niște dosare pur politice. Ți se face rău de tot milă de ei când vezi că șpăgile pentru care sunt anchetați sunt în valoare de sute de milioane de euro. Asta fiind doar bucata pentru care îi pot ancheta. (sursa)

Da, nu e extraordinar. Se vede că unele dosare ies în față mult mai ușor decât altele. Dar între zero-ul barat de acum zece ani și momentul de față, este totuși un mare progres.

Și cred că logic ar fi să salutăm progresele în timp ce evidențiem și sancționăm defectele. Nu să încercăm să tăiem totul de la rădăcină și să ne întoarcem acum zece – douăzeci de ani pentru că nu e totul perfect.

Just my 2 cents, anyway!

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>