Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Android 4.4.2 (KitKat) pe Galaxy S4 e praf

Android-4.4.2-KitKatSăptămâna trecută a apărut și pe la noi update-ul la versiunea 4.4.2 (KitKat) de Android pentru Galaxy S4.

Cică acest nou update “takes system performance to an all-time high by optimizing memory“.

Ei bine, după o săptămână cu KitKat 4.4.2, experiența mea personală, și nu doar a mea după ce am căutat (din păcate de-abia după) păreri pe google, este că (cel puțin pentru S4) rezultatul update-ului e cam fix pe dos.

De când am făcut update-ul bateria rezistă în medie cu minim 10% mai puțin. Și la cât ține bateria oricum, e o plăcere nemaipomenită.
Mai ales când te mai și joci pe telefon și observi că nu mai rezistă bateria nici măcar o zi întreagă.

Plus, de parcă asta cu bateria nu ar fi fost de ajuns, se și încălzește (mult) mai mult decât de obicei. Și nu vorbesc de jocuri ce folosesc intensiv procesorul, ci de chestiile uzuale gen citit știri (în browser sau rss reader) sau stat pe Facebook

Așa că, în concluzie, recomandarea mea personală este următoarea: dacă aveți Galaxy S4 nu faceți update-ul la 4.4.2.
Iar pentru restul telefoanelor cu Android, verificați întâi pe net care sunt impresiile utilizatorilor care au trecut deja la această versiune.

, , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>