Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Ete, un blog. Al cui o fi?

Hai că mi-am adus și eu aminte după o săptămână că totuși am un blog. Și mai și plătesc (măcar hosting-ul) pentru el.  Așa că să îl folosim, dacă tot există.

Adevărul e că am avut mult prea multă treabă ca să mai am cheful necesar pentru a scrie pe blog. Nici acuș nu am cheful necesar, dar am zis că e nevoie.

Ca să spicuiesc din lucrurile stresante din ultimul timp, pe lângă grămada de gândaci enervanți de la muncă, mult mai mare decât de obicei (gândaci = buguri – programare), am mai avut cam așa:

  • chin pentru găsirea unui city-break care să nu ne usuce de bani într-o anumită perioadă (când putem să lăsăm copilul cu altcineva) – de-abia acu’ 2 zile am reușit să iau biletul de avion
  • discuții destule și (parțial) constructive cu o arhitectă pentru un plan de căsuță (de vacanță)
  • muuulte calcule financiare, în principal în legătură cu punctul de mai sus
  • cursuri (cu teme) de germană – foarte “ușoare”, mai ales când nu știi pic de germană, dar faci niște ore de A2 (pentru că na, ai niște pile și poți să faci cursurile respective gratis)
  • haosul din casă datorat copilului (și nu numai) ce pare și mai mare decât de obicei

Astea fiind așa, doar chestiile majore :)

Sau poate pur și simplu e faptul că m-am lăsat de fumat de curând și nu se știe cât mă ține :)

,

6 Responses to “Ete, un blog. Al cui o fi?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>