Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

ProTV sunt măgari

if i had a brain, idiot

 

Am văzut aseară la știrile de pe la 12 noaptea și azi-dimineață pe net (la Zoso) un filmuleț de vreo 15 secunde cu un accident.
Adică acesta, pentru că l-au pus și pe site-ul lor după ce l-au dat la tembelizor și aseară și azi-dimineață:

Atât titlul articolului pus pe net, cât și în film se specifică foarte clar “imagini cameră de supraveghere

Deci mai nou, pentru ProTV, dash-cam-urile din mașini sunt doar camere de supraveghere.Ce-o fi nene așa dificil să dea și ei sursa adevărată a înregistrării (cel mai probabil un utilizator TraficTube)?
Oare le crește un coi în talpă dacă dau dovadă de un minim de etică? Sau problema de fapt e că le-a crescut o puțulică în loc de creier?

P.S. Ah, și că tot vorbeam de ProTV, îmi place că au început să îi facă reclamă Simonei Halep de când a intrat în top10 jucătoare de tenis din lume.
Asta după ce anul trecut de-abia a prins 20 secunde în care au spus că “și-a tăiat din sâni

, , , ,

3 Responses to “ProTV sunt măgari”

 • george says:

  fara suparare, dar daca filmarea era facuta de un utilizator trafictube…nu era oare prezenta si pe trafictube? Cum adica “cel mai probabil”? Pai ori e, ori nu e? Se pare ca nu e, de vreme ce nu ai dat link la presupusa postare a acestui clip pe trafictube.
  Atunci ma intreb: unde e problema? De unde pana unde bagati in discutie un site care nu are nici o legatura cu filmarea asta si de ce sunte cei de la protv nesimtiti? Probabil ca e gresit “camera de supraveghere”, probabil trebuia sa spuna “camera de supraveghere a traficului instalata intr-o masina” ca sa fiti voi mai linistiti.

  • admin says:

   Cel mai probabil pentru că majoritatea filmelor din trafic sunt filmate de utilizatori ai acelei comunități.
   Și când e a suta oară când protv-ul da ori “sursa youtube”, ori nimic, asta cu “am greșit exprimarea” nu o mai crede nimeni.
   Și, în plus, care e sursa filmului? Camera aia “de supraveghere” s-a gândit singură să uploadeze accidentul direct pe serverul prostv?

 • coolnewz says:

  putzulica si coi in acelasi articol?? :) ))
  acum apropo de Halep … nah … ce-ai vrea, sa faca publicitate tuturor jucatorilor de tenis din Romania? Normal ca oadata ce urca in clasament devine mai … populara. Ca asa si eu joc tenis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>