Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Achiziții în agricultură

Săptămâna trecută am dat din greșeală peste o licitație publică la Ministerul Agriculturii. M-am uitat la ea doar pentru că era printre singurele publicate în ziua respectivă în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice).

O licitație pentru proiectul “Restructurarea Agriculturii in Romania” și pentru care se cumpărau, printre altele, și următoarele:

computer desktop cu monitor (2 buc.) – tip 2, scanner 1 buc, copiator 1 buc, fax 1 buc, tastatura wireless+mouse (2 buc), HDD extern portabil 2 TB(2 buc), memory stick 256 GB (2 buc)

Pentru că așa se restructurează agricultura în România pe banii românilor plătitori de taxe, cu cele mai scumpe stickuri care se găsesc pe piață în oferta uzuală (“doar” 1600 de lei la eMag).

Punem un mic pariu că acele stickuri o să ajungă ori pe la vreun șefuleț care a vrut “ce e mai scump”, ori pe la vreo rudă?

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>