Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Cetățeanul Ponta e un nesimțit!

Victor PontaS-ar părea că nu i-a fost de ajuns că toată lumea a făcut mișto de el în ultimul hal când pe subiectul Roșia Montană ca premier era împotrivă și ca deputat era pentru.

Așa că acum a scos-o p-asta:

“Ca premier nu mă pot pronunţa. Ca simplu cetăţean al României, sigur că susţin cererea de graţiere” (sursa)

Nu i-au ajuns personalitățile multiple premier, deputat, baschetbalist și copilot. Trebuia să o contureze cât mai bine și pe cea separată de cetățean.

Iar această nouă personalitate este a unui mare nesimțit care vrea să pară de aceeași parte cu toți proștii cetățeni reali care sar repede, la fel ca cetățeanul Ponta (și Antonescu de altfel), să îl grațieze pe Gică Popescu.
Pentru că na, a jucat fotbal bine. A fost ambasadorul țării. Sau încă e. Ceva de genul.
De fapt, doar pentru că mulți proști care acceptă să fie furați

Pe principiul “toate animalele sunt egale, dar unele sunt mai egale decât celelalte” (Ferma Animalelor), așa sunt și cei care vor grațierea lui Popescu (sau Becali).

Ponta este un nesimțit pentru că ar fi de partea celor mai egali decât ceilalți, restul sunt niște proști care își acceptă situația.

Ah, și pentru aia cu “săracul e victimă a anturajului”, puteți citi și asta

, , , ,

One Response to “Cetățeanul Ponta e un nesimțit!”

  • shumi says:

    Cetateanul Ponta este ,cel putin dupa mintea mea,exponentul a ceea ce nu ar fi trebuit sa devina generatia noua de politicieni Romani.El ,din pacate,a fost emanat pentru simplul fapt ca poate fi controlat de cei din umbra ai vesnicei porcarii care serveste interese predominant PDSR dar probabil nu numai.Partea proasta este ca avem un popor sfertodoct care nu se oboseste a gandi.Acest popor legitimeaza gogomanii precum Ponta.Sau ramai in tara lui Ponta ,pentru ca poporul il adora,
    sau pleci unde vezi cu ochii daca mai poti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>