Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Mare e grădina

nebun-camasa-de-fortaȘi din cauza faptului că e ditai grădina (sau datorită, depinde din ce parte te uiți), mulți au sărit gardul. Dar mulți rău.
Logic, mă refer la grădina spitalului de nebuni și la toți care ar fi trebuit să fie închiși acolo, dar au reușit cumva să sară gardul.

Ei bine, zilele trecute am avut ocazia să interacționez cu un astfel de specimen la metrou.

Pentru cine nu știe, mie îmi place faptul că cei de la Metrorex încearcă să impună regula ca pe scările rulante să se stea doar pe dreapta. Așa că, în rarele cazuri în care folosesc scările rulante, îmi place sa îi atenționez pe cei care stau aiurea pe stânga. De obicei oamenii, chiar dacă par îndeajuns de des nedumeriți, se dau la o parte și îmi fac loc să trec pe lângă ei.
În rest, până acum cred că o singură dată m-am trezit și cu niște înjurături în gura mare pe tema asta de la o toantă căreia nu i-a convenit faptul că a avut cineva tupeul să îi spună ei să se dea la o parte din mijlocul drumului.

Oricum, nimic de până acum nu mă putea pregăti pentru nebunul de astăzi și răspunsul pe care mi l-a dat:

Cum îți permiți să îmi spui tu mie unde să stau, rasistul dracului? Nu vezi că am o problemă medicală, sunt stângaci și trebuie să stau pe stânga?
Ești un homofob ordinar și ar trebui să îți fie rușine!

Trebuie să recunosc, m-a lăsat mască în momentul în care am auzit cu ce rapididate a scos toate alea pe gură și cum sunt și rasist și homofob (și a mai trântit el câteva, dar nu le-am prins) doar pentru ca i-am spus să stea pe stânga.

Am reușit să scot un “ce-ai idiotule, ești dus cu pluta?”, dar fără prea mare convingere pentru că pur și simplu pe moment nu am mai știut ce să spun.
Mai ales că nici nu eram pregătit pentru o confruntare verbală. Eu am crezut inițial că se va da la o parte liniștit, pentru că părea a fi doar un corporatist liniștit; adică genul puțin sărit de pe fix, nu spitalul 9-cămașă de forță-nebun

, ,

2 Responses to “Mare e grădina”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>