Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Am îmbătrânit!

Aseară, datorită unei conversații pornite acum două săptămâni pe Facebook, am ajuns să mă întâlnesc cu foști colegi din liceu. Am fost vreo 13 în total dintr-o clasă de 25 de oameni.
Măcar pentru așa ceva să fie bun și Facebook-ul ăsta pe lângă tot timpul pierdut de-an boulea.

A fost frumos!
Pe lângă discuțiile inerente despre cine ce mai face/lucrează și unde, s-au făcut multe glume, s-a râs și s-au depănat amintiri frumoase. Amintiri care poate pe unii ne-au marcat, în timp ce unii nici nu și le mai aminteau.
Am povestit de la glumele mai mult sau mai puțin nevinovate din timpul orelor până la vacanțele făcute împreună. De la profesorii avuți până la pasiunile amoroase. Despre cum am primit o sticlă de vin de la patronul unui restaurant pentru că am făcut atmosferă. Sau cum am desenat pe sacoul unei profesoare. Sau cum făcea o colegă topless în timp ce altcineva ieșea din mare cu o ditai erecția :)
Despre cum dansam cu adevărat fără nici cea mai mică grijă pe lume pe melodia stupidă a celor de la Voltaj “Ca la 20 de ani” (fără griji și fără bani).

Dar în tot acest timp, a trecut mai mult de un deceniu de când am terminat liceul. Majoritatea suntem căsătoriți, o parte dintre noi cu copii acasă. Alții se căsătoresc sau urmează să aibă un copil anul acesta.
Singura constantă este faptul că am îmbătrânit. Cu toții. Și oricât am vrea, oricât am face planuri să ne revedem și să reiterăm vacanțe, lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel

Din păcate nu putem să scăpăm de această dimensiune a timpului. Și nici nu putem să o facem să curgă invers, să pornim de la bătrânețe și să sfârșim printr-un orgasm.

Așa că eu îmi voi aminti și le voi mulțumi în continuare colegilor pentru toate momentele (nebuniile) frumoase de acum zece ani!
Dar voi încerca și să nu uit să trăiesc la maxim și să mă bucur de toate nebuniile de acum. Știu sigur că peste zece ani îmi voi aminti cu plăcere atât de nebuniile din liceu, cât și de cum m-a ținut fata mea treaz toată noaptea, de primii ei pași, de prima dată când a spus “tata” sau de prima noapte petrecută cu soția mea fără copil.

Singura concluzie aici, pe lângă faptul că s-ar putea să fi băut cam mult la această întâlnire, e una simplă: amintiți-vă cu plăcere de trecut, dar bucurați-vă (și) de prezent (și pregătiți-vă pentru viitor)

, ,

11 Responses to “Am îmbătrânit!”

 • Gicutu says:

  In general iti citesc posturile. Mai ales pentru ca mi se pare ca abordam diverse subiecte la fel.
  Eu, insa nu prea sunt un om eotional. Asa ca postul asta care probabil se vrea sensibil si intelept (nu batran :p) pe mine nu prea ma atinge.

  E dragut ca ai pus si o concluzie pentru ăi mai tineri … (Scriu de pe tel, si m-am chinuit sa pun diacritica aia :D … Tare mandru de mine).
  Dar acuma… Eu pe lume sunt bun tare la 3 chestii: gramatica, trolling si bad-joke-guy. Si uite cum se potrivesc toate aici: Ce am inteles eu din postul asta ? Pai era sa nu inteleg nimic, ca era sa nu reusesc sa trec de primul paragraf. Am citit paragraful ala si am aruncat telefonul. Apoi m-am puat cu binisorul, mi-am zis ca se poate, ca trebuie sa fac asta, ca ne cunoastem, ca suntem prieteni basisti !

  Oare ce scrie in primul paragraf, de era sa sun la providerul meu de telefonie, sa inchid contractul, ca mi-au dropuit un pachet ?

  Acesta este un pamflet :D mai ales partea cu basistii. :D numai autorul blogului e basist :p

 • Xelomon says:

  Mie imi place postarea asta – e mai lunga si zice mai multe despre tine :P
  Si arata o atitudine sanatoasa: traieste in prezent.
  Auzi, da’ o intalnire de-aia cu nush cati ani de la terminarea facultatii om face si noi?

 • iulia_1970@yahoo.com says:

  Frumos:pe mine m-a facut sa zambesc…. :)

 • coolnewz says:

  10 ani?
  eu la 10 ani i-am gasit pe toti mai impliniti! mai ales pe gagici!
  abia la 20 am observat ceva semne de imbatrinire, dar mai ales la profesori. la noi mai putin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>