Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Guvernare la mișto

Promisiuni Ponta - USL“Orice ministru care e atacat de presedintele Basescu trebuie sa se bucure din partea mea de solidaritate”, a spus Victor Ponta, intr-o conferinta de presa, intrebat de ziaristi cum comenteaza cererea sefului statului ca Mariana Campeanu (PNL) sa-si dea demisia.

Logic, ce pizda mămicuței lui dragi!

Contează în rahatul ăsta de guvern ce faci? Nu contează. Ei au fost aleși cu 70% doar pentru “a fi împotriva lui Băsescu”.
În rest, ce vrea mușchiul lor. Mai un cod penal să poată fura fără nici o jenă, mai o cumpărătură de sedii de partid pe de-a moaca, mai o ștergere de datorii de sute de milioane de dolari (Rompetrol), un contract de deszăpezire pentru autostrada care nu e construită încă. Și așa mai departe

Ei fură cât vor, iar gloata le acceptă toate rahaturile pentru că “da’ Băsescu sigur a furat mai mult“. Argumentul suprem.

#NațieDeProști !

 

, , ,

2 Responses to “Guvernare la mișto”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>