Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Auto-compose în Yahoo Mail

Yahoo-Mail-Valentines-Day-AutoComposeCei de la Yahoo s-au gândit să facă cea mai tare chestie posibilă – să pună o inimioară lângă butonul de compose care să îți genereze automat niște mesaje pentru Valentine’s Day.

Ce să mai, genial! O inovație importantă și cu adevărat necesară. NOT
În primul rând, chiar și dintre cei care sărbătoresc acest Valentine’s Day, câți sunt chiar atât de proști încât să le trimită iubiților/iubitelor un e-mail? Și pe deasupra și unul auto-generat?
Vi s-ar umple inima de bucurie și dragostea ar începe să plutească în aer și să inunde camera în momentul în care ați vedea un mesaj generat de un calculator în câteva milisecunde, nu-i așa?

Adică, mai pe scurt, stau să facă artificii proaste și inutile. Asta în timp ce au constant grămezi de probleme la funcționalitățile de bază pe care nu se concentrează mai deloc.
Încă un motiv pentru care nu-mi pare rău că Yahoo Mail a trecut de mult de la a fi mailul meu principal (la ei având prima mea adresă de mail) la “hai că îl mai păstrez acolo să fie“.

, ,

3 Responses to “Auto-compose în Yahoo Mail”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>