Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Scârbă

În ultimele zile mai mult m-am abținut să scriu ceva pe blog. Nu de alta, dar altfel nu scriam decât înjurături.

Ce altceva poți să scrii când te uiți și vezi măcar următoarele două lucruri (din multele din ultima săptămână):

  • niște oameni mor într-un accident aviatic și idioții (Ponta și Băsescu) stau și se ceartă ca niște copii mici. Un mare “plus” aici pentru Ponta care tot ce a făcut cu acest accident a fost să caute vina lui Băsescu și să găsească un motiv să își pună o agenție militară în subordine la guvern
  • noul cod penal. Calomnie reincriminată, interceptări, termene infime de prescriere plus pedepse de tot râsul pentru acte de corupție.

Noul cod penal cred că reprezintă cel mai bine politica în România. A fost început pe vremea lui Boc de o comisie cu actori principali Ponta și Chiuariu, a fost băgat în față de Predoiu, a mai luat câteva amendamente în guvernul Ponta și a fost aprobat de Băsescu. După care a stârnit ceva certuri între partide, dar a ajuns să fie adoptat în aceeași formă.

Ce poate fi mai elocvent de atât? Un rahat înfășurat frumos de care beneficiază în primul rând politicienii corupți. O mizerie de care toate partidele se arată contrariate de-abia pe ultima sută de metri, moment în care încep să arunce vina de la un partid la altul. Ca până la urmă de fapt și de drept să fie o mizerie la care au contribuit toți în egală măsură.

Dar hai să ne bătem noi între noi care dintre ei e “mai puțin rău” în timp ce ei se ceartă la televizor, dar se pupă și fac afaceri liniștiți împreună când nu-i vede nimeni.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>