Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Oprescu – nu vă mai plângeți!

Ultima declarație a lui Oprescu de azi-dimineață (de la centrul info-trafic):

“Bucurestenii sa se planga mai putin, trotuarele strazilor sunt curatate”

Sincer, nu am văzut în ultimii 20 de ani vreodată iarna să se curețe cum trebuie și pe peste tot trotuarele, nici măcar prin centru.
Dar nici nu țin minte să fi auzit vreun primar atât de penal încât să se laude cu așa ceva. (nu, fix în fața primăriei unde se curăță înainte să apară el nu se pune).

Și drept exemplu, o poză (făcută cu telefonul, nu e extraordinară) cu vestitul lui bulevard urANUS unde pietonii circulă pe banda întâi pentru că nu pot circula pe trotuar:

Bulevard Uranus - iarna

, , ,

6 Responses to “Oprescu – nu vă mai plângeți!”

 • andreea says:

  trecand peste comentariul dobitoc al lui oprescu, aia care stau pe bulevardul ala au au maini din portelan si nu pot a da cu lopata?

 • coolnewz says:

  andreea, cred ca adevarul este pe la mijloc: in fata scarii de bloc cred ca este normal si obliugatoriu sa dea oamenii zapada, despre un bulevard care inteleg ca este … BULEVARD!!, deci nu vreo secundara … ma gindesc ca trebuie totusi primaria sa dea zapada. OK, dupa ce sta ninsoarea, nu cind e viscolul mai puternic, dar totusi. Pentru ca de altfel oamenii platesc pentru contractele astea cu firmele de dat zapada …

  • andreea says:

   @cool-rat, nu vorbim de strada, vorbim de trotuar. la trotuar sunt mai multe proprietati private, care evident nu si-au dezapezit partea lor. altfel oamenii aia nu aveau ce cauta pe strada (excludem varianta sinuciderii voite). nu e treaba primariei sa iti dezapezeasca trotuarul, chiar daca e de la bulevard. nici macar in germania!

 • Generalul says:

  Am vazut o situatia hilara la stiri, cand militia il ameninta cu amenda pe un cetatean pe motiv ca nu deszapezise in fata portii firmei sale iar ala ii intreba ca unde sa duca zapada, ca daca o arunca in drum iar nu e bine. Din putinele cadre pe care le-am vazut am concluzionat ca omul avea dreptate, erau ditamai troienele si in curte si pe trotuar, iar de aruncat pe carosabil nu poate fi vorba :P Ar fi trebuit sa ia zapada sa o arunce la wc?

 • Roxana says:

  Tocmai acum cinci minute am dat de pagina asta: https://www.facebook.com/iuliandeszapezestebucurestiu

  Curat curate trotuarele :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>