Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

10TB (10 mii de giga) gratis în cloud!

La începutul lui decembrie povesteam în articolul acesta că cei de la Tencent intenționează să ofere 10TB gratis în cloud.

Ei bine, s-ar părea că s-au ținut de cuvânt și deja oferă acest spațiu și pentru utilizatorii internaționali.Și da, merge și în România. Așa că dacă vreți să vă faceți un backup pentru tot hard-diskul, eventual și câteva mașini virtuale, puteți să o faceți liniștiți acum.

Pentru a prinde oferta de 10 TB trebuie să intrați pe pagina aceasta a celor de la Tencent, numită Weiyun, vă faceți un cont, downloadați aplicația de smartphone și o porniți (o să vă distrați că e în chineză), după care apăsați frumos pe butonul cu “get 10 TB

Partea proastă rău – doar interfața de pe web este în engleză. Aplicațiile pentu iPhone și Android sunt în chineză și nu înțelegi nimic din ele.
Evident și aplicația pentru windows, care mi-a luat ceva s-o găsesc (n-am instalat-o că n-am nici un chef să mă chinui să nimeresc setările, dar dacă vreți să vă jucați sau știți chineză, puteți să o luați de aici)

Partea bună – sunt 10 TB, puteți să vă faceți backup în cloud (și chiar să share-uiți) la măcar jumătate din pornachele deținut :)
- cu puțin noroc ar fi cazul să apară în curând și variantele în engleză ale aplicațiilor pentru windows și pentru mobile

, ,

4 Responses to “10TB (10 mii de giga) gratis în cloud!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>