Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Nu vă mai bucurați pentru Năstase!

Știu, sunt puțin în urmă cu timpul ca să spun asta, dar ce să-i faci, e greu cu răcelile astea.

Deci, a fost condamnat Adrian Năstase la 4 ani de închisoare. Bucurie mare pe Twitter, pe Facebook, prin media, pe peste tot. Bine, mai puțin la antene, dar asta e partea a doua.

Într-adevăr, e al doilea caz în care e găsit vinovat și merge din nou la închisoare (pentru câteva luni probabil, dar asta-i partea a doua).
Mai ales că în anii de domnie ai lui El Însuși, Adrian, știai sigur că așa ceva nu ar fi avut cum să se întâmple, și că singurii care vedeau pușcăria erau jurnaliștii, niciodată politicienii (din orice partid ar fi fost).

Deci e ceva, dar e destul? Merită să ne bucurăm atâta pentru chestia asta? Prima oară când l-au condamnat, clar a meritat, dar acum nu mai sunt așa convins.

Pentru noi, fraierii cinstiți, acum mi se pare o victorie mult prea mică.
Avem doar un minim pas spre normalitate făcut de justiție. Și ăla cu chiu cu vai, în timp ce urechile sunt ciulite la Băsescu pentru indicații. Atât.

În rest, s-a schimbat ceva? Aceiași politicieni care fură oricât, oricum și de oriunde pot, iar noi muncim să plătim furturile lor.

Și ca să nu mă mai lungesc, cum am obiceiul, o să închei cu asta:
ne bucurăm că și-a luat-o un politician sus-pus, dar noi tot jos în mocirlă suntem, conform zicalei și futuți în cur, și cu banii luați.

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>