Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Noua soluție pentru deszăpezire

Dacă stați la curte și vi se pare că este deja mult prea multă zăpadă și nu mai faceți față, există o soluție la care nu cred că v-ați gândit încă (sau dacă v-ați gândit, sigur nu ați pus-o în aplicare): kill it with fire!

Faceți rost de un aruncător de flăcări și scăpați imediat de problemă mai ales dacă “vi s-a acrit de tonele de rahat alb din curte”.

Ei bine cineva chiar a făcut chestia asta. Evident, un american, că în ce altă țară ai avea un aruncător de flăcări la dispoziție prin casă?
Din păcate a existat și un mic inconvenient: vecinii lui care au sesizat un “puff the magic dragon spewing mayhem all over hell” și au chemat poliția. Poliție care l-a luat puțin la secție pentru “folosire ilegală a unui dispozitiv aruncător de flăcări de mare putere”.

Sincer, mă întreb și câte cazuri problematice or fi avut americanii încât există la ei prin legi categorie specială pentru dispozitive aruncătoare flăcări, ba chiar și de mare putere.

P.S. Știrea e foarte veche, dar eu de-abia acum am văzut-o (link)

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>