Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

10 TB gratis în cloud!

Anul viitor se anunță extrem de interesant pentru stocarea în cloud din punct de vedere al utilizatorilor, și foarte “challenging” pentru cei de la Dropbox/Skydrive ș.a.m.d.

O “micuță” companie chinezească, pe numele ei Tencent, intenționează să își extindă operațiunile în afara Chinei. (Tencent cică este cel mai mare provider de internet din China)

Așa că, pentru a-și face rost de clienți, intenționează să intre pe piață cu o ofertă într-adevăr incredibilă: 10 TB de stocare gratis în cloud.
Adică de câteva sute de ori mai mult față de ce oferă în acest moment principalii jucători (Dropbox – maxim 50GB, Skydrive – 25GB, Google Drive – 15GB).

Mie personal mi se pare imens spațiul pe care intenționează ei să îl ofere și sincer chiar sunt curios cum o să reușească să își amortizeze investiția.

Iar în condițiile în care 10TB reprezintă mai mult spațiu decât folosesc 99% dintre utilizatori, problemele cu backup-ul la date s-ar putea să devină complet o chestie a trecutului. Dacă ai bandă suficientă, îți sincronizezi automat în cloud întreg hard-diskul și aia e.

Unora s-ar putea să vi se pară această cifră doar o stratagemă publicitară pentru a atrage atenția asupra lor, chiar și mie mi s-a părut când am văzut titlul. Dar trebuie luat în considerare faptul că Tencent chiar oferă în acest moment în China acești 10TB gratis.

(sursă)

, , ,

2 Responses to “10 TB gratis în cloud!”

 • dumy says:

  Ți-a scăpat un detaliu important, zic eu. Și anume faptul că s-ar putea să nu-ți garanteze nimeni securitatea și confidențialitatea celor 10TB de date stocate în China :)

  • admin says:

   Chiar asta vorbeam și cu cineva pe Facebook, că există problema confidențialității datelor și posibil și a fiabilității
   Deși nu văd nici un serviciu cloud care sa fiu sigur ca îmi oferă cu adevărat confidențialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>