Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Genial! Bodyguarzi pentru poliție

Sectorul 3 din București este cel mai tare din parcare!
Noul primar (Robert) Negoiță a reușit să facă, din banii primăriei evident, un contract cu adevărat unic. Asta spre deosebire de vechiul primar (Liviu) Negoiță, care s-a mulțumit cu ceva contracte la supra-preț.

Așa că, în acest moment, prin bunăvoința noului primar (unul foarte speriat de hoți probabil) a hotărât să ofere un contract de pază prin care poliția locală este păzită de o firmă privată de pază!

Deci poliția locală, cea care are printre atribuțiunile principale apărarea proprietăţii publice (și private), este apărată de o firmă privată.
Adică, pentru întărire, proprietatea publică a instituției care apără proprietatea publică este apărată de o firmă privată.

Ah, plus detaliul insignifiant că și toate celelalte instituții publice din sectorul 3 sunt păzite (prin contract) de aceeași firmă privată, deși sunt păzite și de Poliția Locală. Dar avem bani destui, mai contează că se plătește de două ori același serviciu?

Încă o demonstrație că nu SUA, ci România este tărâmul tuturor posibilităților!

(sursa)

, , ,

6 Responses to “Genial! Bodyguarzi pentru poliție”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>