Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

S-o anchetăm pe Ioana Băsescu

comunismAtât Victor Ponta, cât și Crin Antonescu au declarat că e neapărat nevoie să se facă o comisie parlamentară care să ancheteze “Cazul Călărași“, adică pe fiica lui Băsescu, Ioana.

Asta pentru că s-a gândit ea că nu i-ar strica un micuț teren de 300 de hectare în Călărași pe care l-a cumpărat cu 1 milion de euro. Ea a pus vreo 200 de mii de euro, pentru restul a luat un credit bancar. Iar terenul l-a cumpărat de la o persoană fizică.

Bun, înțeleg că e Ioana Băsescu, e nașpa, e cea mai băsistă persoană posibilă după însuși Traian Băsescu.
Înțeleg și că parlamentarii au rezolvat toate problemele din țară și se plictisesc groaznic că nu mai au nimic altceva de făcut.

Dar pentru ce aia a mă-sii să faci comisie parlamentară să investighezi așa ceva?

În primul rând, de notari am mai scris chiar și eu, ăia mai răsăriți câștigă liniștit peste suta de mii de euro pe an. Iar la ce clientelă și nume are Ioana Băsescu, poate să strângă banii ăia legal și fără nici o problemă chiar și în mai puțin de un an de zile.

Dar mult mai important, ce treabă are parlamentul cu o tranzacție între două persoane?

Treaba asta e la fel ca în comunism. Ești fiu de burghez băsist? Ia să vedem noi de unde ai tu bani de televizor, nesimțitule. Momentan parlamentul e pe post de securitate și se ia doar de cei mai mari burgheji, dar suntem pe drumul cel bun.

Și că încă nu am văzut nici un articol despre tema asta – chiar am ajuns la stadiul în care orice măgărie comunistă este tolerată așa ușor?

, ,

2 Responses to “S-o anchetăm pe Ioana Băsescu”

  • Generalul says:

    Sunt convins ca la Latrina 3 se dau aia de pereti ca “uite maica cati bani are fata tiranului si voi saracii pensionari muriti de foame din cauza lui Baselu’, vai vai vai”. Chestia asta prinde totusi la majoritatea votantilor, aka babutele cu 2 clase care plangeau de mila lui Bombonel – persecutatul -.

  • [...] 2. vlad zice ca faptul ca ioana basescu e anchetata de o comisie parlamentara este o tampenie. si se intreaba ce treabă are parlamentul cu o tranzacție între două persoane? [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>