Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Jungla din parc

Weekendul acesta am fost stăpân pe tarla acasă.
Adică am putut să am grijă de copil toată ziua și să fac în mare cam tot ce și-a dorit fi-mea, printre care și să mă trezesc înainte de 8 dimineața.

E ok, nici nu sunt genul care să doarmă până după prânz dacă îl lași…nu puțin.

Dar revenind la lucruri mai serioase, trezindu-mă atât de devreme am avut posibilitatea să ajung devreme în parc.
Duminica s-ar părea că extrem de devreme chiar, pentru că la 10 fără un sfert când am ajuns la locul de joacă la care mergem de obicei, nu mai era nimeni (s-a umplut în schimb în mai puțin de jumătate de oră).

Locul de joacă e aranjat frumos – leagăne, tobogane, chiar și o mini-tiroliană. Iar pe jos este un strat frumos cauciucat ca să nu se lovească prea tare copiii când cad.

În schimb, pentru că încă nu era foarte multă lume care să deranjeze stăpânii de drept ai locului, uitați ce era prin zonă:

Nu i-am prins pe toți în poze, dar i-am numărat. Erau 12 câini în total, unii chiar în locul de joacă.

Siguranță a la Rromânia - punem cauciuc pe jos să nu te doară prea tare și să nu capeți vreo urmă. Asta când nu te împiedici de un câine și dacă ai noroc scapi doar cu o sperietură.

, , ,

8 Responses to “Jungla din parc”

 • andreea says:

  pe mine m-a speriat rau un caine cand eram mica (era sa ma faca mic dejun) si de atunci am ramas cu o fobie groaznica de caini. si fobia asta a intrenat alte anxietati.
  insa faptul ca un copil ramane traumatizat pe viata nu intereseaza nici o asociatie, nici un iubitor de caine. important e sa se salveze un maidanez care oricum nu face nimic util la viata lui.
  ah, si vezi ca daca o sperie pe aia mica, e doar vina ta, de parinte neresponsabil. acum chiar, de ce duci copilul la locul de joaca? nu mai bine sta acasa cu playstationu in brate?

 • Roxana says:

  Brrrrrrrr.

  Eu ajungeam de obicei prin Herăstrău dimineața devreme, dar parcă nu vedeam așa ceva. Ce-i drept e că asta se întâmpla acum câțiva ani buni și că în schimb vedeam maidanezii prin toată Băneasa, mai ales prin zona pieții.

  Dacă s-ar vrea, s-ar putea scăpa de câini, într-adevăr. Și tare aș vrea să se vrea. Se pare că nu s-a ajuns nicăieri cu toate protestele, însă.

 • Bluehand says:

  Exact acolo la intrare inparc, acum 2 ani era sa ma rupa o haita, eram cu fi-mea in brate si toti se uitau ca la televizor, mi-am bagat si mi-am scos din ei de pensionari si de caini in momentul ala, a fost magic…

  • admin says:

   Mda, cam aceeasi pensionari au grijă de ei și acum. Și eu sunt ăla rău și fără suflet că nu mai vreau să vad haite d-astea în parc. Logic, nu?

   • Bluehand says:

    eu am fost socat in primele momente ca se uitatu toti ca la tv. Daca eram singur mai ziceam, ca ma descurcam cumva, plm, dar cu un copil in brate eram imobilizat complet…. si ei se uitatu, am impresia ca a si zis unu ca de ce vorbesc urat…

    • Roxana says:

     Cred că e o caracteristică a marilor iubitori de câini: sunt incapabili să vadă bestia ca bestie. Acum câteva zile stăpâna unei chestii care a mușcat de 4 ori (de 3 ori pe fiică-sa, o dată o bătrână) spunea că odorul ei patruped nu mușcă, de fapt, că a fost provocat de fiecare dată.

     Mie mi-e frică de câini, așa că atunci când a zis „Oare ce ar face dacă i-aș da drumul aici?” i-am zis că nu știu, dar eu plec. Și că dacă mă atacă câinele ei vreodată, i-l omor.

     A ținut sărmana bestie închisă, că trebuia salvată din ghearele nebunei.

     • admin says:

      ce am observat eu e ca la aceste persoane logica si ratiunea nu au nici un efect. Asa ca, orice ai spune, iti bati gura de pomana. Merita incercat o data, de doua ori, dar dupa aia iti pierzi din timpul tau pe cineva care nu merita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>