Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Ipoteză în cazul SRS

Pentru cine nu e foarte informat, să o luăm pe zile

6 noiembrie - Documentele bancare dezvaluite miercuri 6 noiembrie 2013 de senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu, referitoare la modul in care Alianta DA condusa in toamna anului 2004 de Traian Basescu a fost finantata in luna noiembrie 2004 cu peste 7 milioane dolari de catre doua firme off-shore din Cipru (căutați pe luju.ro, nu le dau link)

SRS (Sorin Roșca Stănescu) prezintă cu ocazia asta și niște poze cu 5 transferuri bancare.

7 noiembrie - Declarație Băsescu (foarte “manierată” de altfel)
- Dacă Roşca Stănescu are dreptate, eu mă duc cu plăcere și cu conştiinţa împăcată (n.r. la închisoare) alături de înalt prea sinucisul Adrian Năstase, dar dacă nu ar, trebui să se ducă el

8 noiembrie Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor a comunicat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie că în urma verificărilor efectuate, „operaţiunile menţionate în mesajele swift nu sunt reale, respectiv nu au fost efectuate”, se mai arată în document. (sursa)

De asemenea, s-a observat instant că e un fals pentru că una din băncile din așa zisul transfer nici măcar nu exista în 2004.

Și acum vine distracția:

Președintele PNL Crin Antonescu a declarat, la Digi24, că a propus excluderea lui Sorin Roșca Stănescu din partid, după ce Parchetul General a anunțat că documentele invocate de senator în privinţa preşedintelui Traian Băsescu sunt false. (sursa)

Toată treaba s-a desfășurat foarte rapid, iar SRS a picat super prost din chestia asta, având acum șanse mari să fie dat afară din partid.
Și cum se știe că nu dă dovadă de o inteligență ieșită din comun, se poate ușor construi și următoarea ipoteză:

cineva s-a plictisit de idioțeniile lui și i-a dat pe tavă falsurile respective, știind că se va face de cacao și va trebui ulterior să se dea la fund.

Singura întrebare ar fi cine i-a furnizat documentele. Cel mai comic ar fi să fi fost chiar unul din PNL de la el.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>