Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Politica în ultimele 24 de ore

Să începem cu o semi-glumă văzută pe Twitter (parcă), dar nu mai știu unde exact:

Cum astăzi basistii nu au mai arestat nici un uselist, Ponta a putut să își vadă liniștit de guvernare, și deci să mai inventeze o taxă

Adică a cujetat mult și bine și-a zis că n-ar fi rău să mai băgăm o taxă în prețul carburantului. Că doar nici nu or fi fost băgate einșpe mii deja în prețul benzinei. Printre care, cea mai tare e cea pentru datoriile Bancorex… taxa încă mai există, deși datoriile sunt plătite de mult.

Astăzi s-a mai gândit la ceva..ce-ar fi să tăiem beneficiile ălora care sunt scutiți de impozite din vreun motiv sau altul. Că e gaură mare la buget nenică. Ce să-i faci, e vina lui Băsescu, într-un an de zile gaura lăsată de guvernele lui n-a putut decât să se mărească.

Și în timp ce guvernul nu știe ce taxe să mai bage, Moise Guran îi explica ieri lui Liviu Voinea cum ar fi rezolvat cu scăderea CAS-ului și câteva din probleme privaților, și problema salariilor bugetarilor. Cu aproape aceeași bani cheltuiți. A încercat el să îi explice ca să poată înțelege orice prost, dar tot degeaba. (via)

Tot ieri, Gâdea s-a dus în fața parlamentului să se plângă că Antena 3 e vai steaua ei. E persecutată și de Băsescu, și de CSM, și de DNA, de toată lumea. (sursa)
Săracii de ei, după atâția ani de când îl înjură în fiecare zi pe Băsescu fără nici o problemă, acum sunt persecutați și nu mai pot să .. (nu știu ce nu mai pot, că aceleași rahaturi le zic în fiecare zi)
Și unde să se ducă altundeva să se plângă, decât în fața parlamentului. Că parlamentul e autoritatea supremă într-un stat, mai ales când vine vorba de justiție.
Deci nu știu, mă întreb până unde poate să meargă nesimțirea oamenilor ăștia proclamați jurnaliști. Chiar nu au nici cea mai mică jenă?

Și astăzi, încă o mostră de inteligență nemaivăzută din partea lui Ponta:

evaziune care văd că acum e sprijinită şi de Curtea Constituţională, care nu ne lasă să combatem evaziunea fiscală (sursa)

Ați înțeles, da? Curtea Constituțională sprijină evaziunea fiscală și nu lasă guvernul să-și facă treaba.
Pentru că logic, în momentul în care promulgi o lege despre care toată lumea îți spune că e neconstituțională, Curtea Constituțională e de vină când nu ți-o aprobă. Sigur nu ești tu ăla idiot care n-a fost în stare să facă o lege cum trebuie.

Aș zice ceva și de pedeliști, să nu îi uităm totuși prea curând, dar momentan e liniște și pace, sunt ca și inexistenți.
Bine, în afară de nenea Adriean Videanu și dosarul său pentru subminarea economiei. Dar până la o (posibilă/sperată) condamnare a lui mai durează câțiva ani buni.

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>