Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Parlamentari maidanezi

Un parlamentar, pe numele său Ninel Peia, deputat din partea PSD, a fost foarte drăguț și a explicat de ce chiulesc parlamentarii.

S-ar părea că săracii de ei au o mare problemă: nu pot să vină de plăcere la muncă. Din start mi se pare corect – câți oameni din România ar putea să vină de plăcere să lucreze undeva unde trebuie să stea câteva ore pe zi pe un salariu de mizerie de 1500 de euro, la care se adaugă și toate acele mici bonusuri.

Dar s-ar părea că totuși nu asta e problema, cu asta pot supraviețui. Mai ales de când cu rectificarea bugetară care mai bagă ceva bani în plus la parlament. Nu, problema e următoarea:

Mă simt parlamentarul vagabond, demnitarul maidanez în Parlamentul României, pentru că nu am unde să lucrez. Avem o sală de sedinţe şi la intrare sunt în jur de șase fotolii

Da, săracii parlamentari ai României nu vin la muncă pentru că nu au loc să lucreze. Nu au birouri proprii pentru fiecare parlamentar, așa că săracii ar trebui să se înghesuie în minimele săli de ședință existente în Casa Poporului.
Știți Casa Poporului, sper. E clădirea aia cu un loc de seamă în Cartea Recordurilor pentru faptul că este cea mai mare clădire administrativă din lume, cea mai grea și cea mai costisitoare.

Deci săracii noștri parlamentari sunt obligați să chiulească pentru că în cea mai mare clădire administrativă din lume ei nu au spațiul necesar pentru a putea să vină de plăcere la muncă.
Sunt niște maidanezi amărâți fără un loc al lor, persecutați și izolați pentru condiția lor jalnică față de care nu au nici o vină.

Săracii de ei! Nu mai pot de grijă acum.

Doar o întrebare mă macină:

Dacă parlamentarii tot sunt niște maidanezi persecutați, putem să îi eutanasiem dacă nu-i revendică nimeni în termen de 14 zile?

, ,

2 Responses to “Parlamentari maidanezi”

 • andreea says:

  de fapt casa poporului e a doua cladire administrativa din lume. pentagonul e nitel mai mare.

  desigur ca tipul merita un dos de palma zdravan, dar totusi e un adevar in ce zice. o parte mare din cladire e nefunctionala. e neterminata (in afara de ziduri), sunt multe sali inundate sau mancate de mucegai. nu e asa de ok pe cum arata din afara. cand am vizitat-o ultima oara acum 2 ani, ghida ne-a zis ca in vreo 10 ani nu o sa mai aibe ce sa arate, ca o sa cada tot. fiindca nu exista conceputul de restaurare sau macar de reparatii.

  • admin says:

   Conform Wikipedia și Guiness World Records, Casa Poporului e cea mai mare cladire administrativă din lume, iar Pentagonul este clădirea cu cel mai mare “floor space”.
   Și da, ai dreptate, clădirea e cam vai mama ei. Dar când îi auzi cum se plâng și se scuză că nu vin la muncă pentru că n-au unde să lucreze, nu poți să te abții să nu-i înjuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>