Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Oprescu și apa caldă

Mulțumim cu dragă inimă bunului și stimatului nostru conducător de raion, tovarășul Sorin Oprescu.
Prin bunătatea acestuia ne putem aminti cu drag de vremurile bune de pe vremea săracului răposat Nicolae în care trebuia să îmbrățișezi provocările și să fii permanent pregătit pentru acel posibil moment al zilei în care ai apă caldă.

Astfel, Primăria Capitalei a decis ca apa caldă să se oprească seara, pentru a porni căldura:

Primăria a decis împreună cu RADET să alterneze furnizarea de căldură cu furnizarea de apă caldă, pe durata zilei și a nopții. Apa caldă va fi oprită între orele 22:00 și 05:00 (sursa1)

O decizie fără precedent a fost luată în capitala României: bucureştenii vor primi apa caldă cu porţia. Mai precis, apa caldă va curge la robinete doar ziua. (sursa2, via)

La mine nu se întâmplă (încă) acest lucru așa că am fost puțin reticent să scriu despre asta, mai ales că inițial văzusem doar știrea de pe B365, nu și în altă parte.

Dar între timp a apărut și știrea pe Digi, văzută la Arhi, și, cel mai important, am dat și de un coleg care deja se găsește în această situație. El stă prin zona Tineretului și mi-a confirmat că de 2-3 zile seara se oprește apa caldă, iar caloriferele devin “extrem de calde” (în traducere, nu mai sunt chiar așa de înghețate încât să ți se lipească mâna de ele)

Dar e ok, Oprescu n-a fost votat decât de două ori până acum de bucureșteni. Ce mare lucru, votați Oprescu președinte!

, , ,

3 Responses to “Oprescu și apa caldă”

 • gigi says:

  ca tot vedeam zilele astea pe la tv imagini din perioada comunismului

 • Stefan.H says:

  :( O zi trista, din principiu daca nu din punctul de vedere al discomfortului creat pentru populatie.

  Sa nu mai vorbim ca exista oameni care au un program diferit de programul tipic ori despre faptul ca, din intelegerea mea limitata, toti aveti un contract pentru furnizarea de apa calda. Nu isi incalca contractul daca, in mod intentionat, intrerup apa calda?

  • admin says:

   pai contractul ala cred ca-i direct cu primaria. sau in cel mai bun caz cu asociatia de proprietari. Dar e irelevant, nu e ca si cum i-ar durea pe ei undeva de aceasta problema.
   Iar alt furnizor oricum nu exista, asa ca singura optiune ar fi sa-ti cumperi centrala termica proprie. Atata tot ca nici asta nu poti. Intai ca dureaza cateva luni pana ai totul aprobat sa iti pui centrala, iar apoi ca nici nu ai voie sa te debransezi de la caldura pe timp de iarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>