Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Cum te prinzi că-i groasă

Victor PontaCând e vorba de rahaturi făcute de politicieni, nici nu știi de unde să începi să înjuri și până unde să te oprești.
Sunt atât de multe și atât de evidente încât probabil nu-ți ajunge o viață de om să îi înjuri pe toți pentru fiecare măgărie făcută.

Dar din când în când mai apare câte-un caz la care stai și te-ntrebi dacă personajele astea chiar au mai mult de trei neuroni în cap (ăla folosit pentru respirat, ăla pentru deschisul gurii și ultimul ca să nu se cace în mijlocul sufrageriei)

Cum ar fi de exemplu cazul de aseară cu onor premierul țărișorii noastre cu personalitate multiplă – Victor Ponta.Care s-a gândit să declare și el liniștit despre demiterea unui procuror la o săptămână după ce i se prelungise mandatul ceva de genul

Papici, marele basist, morarist, macoveist. Ce, trebuie sa-i tinem pe toti basistii care au facut dosare politice”

Putem să intrăm în detalii sau posibile teorii ale conspirației. De exemplu ne putem gândi la faptul că Ponta face astfel de declarații la RTV-ul lui Ghiță și nu la Antene.
Sau, în același timp, că procurorul care îl ancheta pe Dragnea este schimbat și în locul lui e promovată o procuroare care instrumentează fix dosarul lui Voiculescu și al Antenelor.

În sfârșit, s-a scris astăzi prin multe locuri de performanța lui Ponta. Că a călcat justiția în picioare, că ne întoarcem la vremurile lui Năstase ș.a.m.d.
Acu, cât de mare-i diferența reală din punct de vedere al politizării justiției față de băieții dinainte nu se știe. Cert e că Ponta are grijă să facă totul pe față ca ultimul incompetent.

Dar când iese de la naftalină până și tăticul comunist Iliescu să declare că Ponta a făcut o tâmpenie, atunci e momentul în care știi sigur că e groasă treaba și idioțenia făcută chiar e cât casa de mare.

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>