Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Șofer pentru mașina ta

Am aflat astăzi de o chestie interesantă pe care o fac cei de la Taxi Pelicanul: un serviciu de taximetrie puțin mai diferit decât cel obișnuit.

Astfel, dacă te trezești că te-ai dus undeva cu mașina și ai băut sau vrei să bei, dar nu vrei să-ți lași mașina acolo, poți să suni la cei de la Pelicanul și vin și te iau cu mașina ta.

Pare puțin ciudățel făcut totuși din câte am văzut. Pentru că nu vine doar un șofer care să te ducă acasă cu mașina ta, ci vin doi. Unul cu taxi-ul care te duce acasă și încă unul care îți aduce mașina.

Nu prea înțeleg de ce trebuie să fie și cel care te duce cu taxiul, mi se pare o risipă inutilă de resurse – doi șoferi cu două mașini pentru a merge în același loc. În sfârșit, se poate îmbunătăți pe parcurs.

Nu e foarte ieftin serviciul, dar nu mi se pare nici foarte scump. Costul este cel al unei curse normale cu taxiul la care se adaugă încă 40 de lei.

Singura întrebare pe care mi-o pun eu aici e ce se întâmplă dacă are un accident taximetristul care-ți conduce mașina.

, , ,

One Response to “Șofer pentru mașina ta”

  • Roxana says:

    Logica celor doi șoferi cred că e așa: și șoferul care îți conduce mașina trebuie să fie adus cumva și trebuie să se întoarcă de unde a pornit. Probabil că nu s-au prins că ar fi mai ușor să procedeze cu el cum procedează cu un client.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>