Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

A venit toamna, au început protestele

Se vede că a venit toamna, avem ceva proteste.

Cel mai vizibil rămâne evident protestul pentru Roșia Montană ce a reușit să scoată puțin din amorțire societatea civilă și care a ajuns ieri la a 22-a zi de proteste. Protest la care au participat și ieri peste 15.000 de oameni doar în București (conform Mediafax)

Sâmbătă a fost și protestul bicicliștilor. Peste 5000 de oameni la un protest organizat, soldat din păcate și cu un incident pornit de la bătaia criminală de joc a unui cocalar ce a intrat cu mașina în mulțime și după aia și-a mai chemat și “băieții” pentru o bătaie (mai multe detalii aici)

A mai fost, tot săptămâna trecută, și un miting al celor de la metrou și transporturi, oamenii de la Metrorex pregătind și o grevă generală pe 30 septembrie. Să vedeți distracție în București dacă nu se înțeleg până la urmă. Ultima grevă a celor de la metrou a paralizat întreg orașul.

Și, mai puțin vizibil probabil din cauza numărului mic de oameni, protestul medicilor. Urmează deja a patra zi de proteste și momentan nu prea pare să se ajungă la o înțelegere cu Nicolăescu (Ministrul Sănătății). sursa

S-ar părea că, după aproape un an de când a câștigat USL alegerile, lumea a început să conștientizeze că nu o să fie acea diferență colosală față de guvernările anterioare și nici “cel mai cinstit guvern”.
Altă siglă, același nărav

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>