Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

La PNL hoții sunt aplaudați

Emilian Francu - primar PNL

Emilian Frâncu – primar PNL

Primarul din Râmnicu Vâlcea stă 5 luni în arest. Este eliberat după ce este condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită.

El a fost prins în flagrant în aprilie, în timp ce ar fi luat 50 de mii de lei de la reprezentantul unei firme care avea contracte cu Primăria. Procurorii au susţinut în instanţă că edilul ar fi cerut pentru sine 10 la sută din valoarea lucrărilor, ca să acorde contractul în cauză.

Aici apare în primul rând aberația pedepsei cu suspendarea pentru luare de mită. Mai ales în momentul în care l-au prins în flagrant.

Dar ce mi se pare cu adevărat incredibil este faptul că, la ieșirea din închisoare, la sediul PNL s-au strâns o grămadă de membri de partid să îl primească înapoi pe colegul lor cu aplauze și îmbrățișări.

Proaspăt ieşit din arest, la capătul a cinci luni de detenţie preventivă, primarul din Râmnicu Vâlcea a fost primit cu aplauze la organizaţia PNL din municipiu – cea care l-a şi propulsat în funcţia de prim gospodar al urbei. (sursa)

Cum nene să faci așa ceva? Să aplauzi un hoț de-abia ieșit din închisoare! Și să și declari nonșalant cât de fericit ești că a revenit pentru a “face ce trebuie pentru oraș”.

Pentru ce îl aplauzi?
Că până și ca hoț e prost, de îl prind ăștia în flagrant? Că dacă un hoț așa de prost ajunge primar, poate o să reușești și tu în viitor?
Sau că deși a furat, a scăpat cu suspendare, deci se poate fura liniștit în continuare?
Poate pentru că poate să se întoarcă la primărie și să fure mai pe ascuns încât să aibă de unde sponsoriza partidul în continuare?

Țara lui Papură Vodă!

, , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>