Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Felicitări premierului/deputatului Ponta!

Victor PontaAtât premierul, cât și deputatul Victor Ponta au fost aseară la Antena 3 pentru a împărtăși populației gândurile lor despre proiectul Roșia Montană.

Am aflat deci un lucru foarte interesant:

Eu am fost împotriva proiectului Roşia Montană, prima dată, înainte să cunosc aproape nimic despre proiect, pentru că era susţinut de Traian Băsescu. Şi am zis că, dacă îl susţine Traian Băsescu, sigur e ceva rău. (sursa)

Mi se pare corect, ce treabă ar avea un premier să se intereseze despre o problemă majoră a țării. E de ajuns să afle ce crede Băsescu despre asta și să aplice contrariul. Că așa se rezolvă lucrurile într-o țară bananieră ca a noastră, nu printr-o informare serioasă.

Și, de asemenea, s-ar părea că agenturile străine sunt vinovate:

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seară, că are informaţii de la serviciile secrete că cei mai mulţi contestatari ai Proiectului Roşia Montană sunt de bună credinţă, dar că, totodată, sunt şi activişti în spatele cărora stau interese străine care urmăresc blocarea unor proiecte economice (sursa)

De ce mi se pare foarte cunoscută această învinovățire a “agenturilor străinii”?

Ce încearcă să facă Victor Ponta e să stea cu curul în două luntre, să nu piardă din electorat. Și cică într-una e premier, în alta deputat. Atâta tot că e cam greu să împaci și capra și varza în această chestiune și tot ce reușește să facă e să pară ridicol și prost.

Iar în timpul ăsta, pentru că Băsescu nu și-a exprimat o părere clară pe care să o folosească pe invers premierul, investițiile străine (alea care trebuiau să fie de zece miliarde până la sfârșitul anului conform planului Ponta), sunt în scădere cu aproape 30% față de anul trecut și nu au ajuns nici măcar la un miliard (sursa).
Dar na, nu-i ca și cum asta ar avea vreo treabă cu deputatul Ponta. Poate doar premierul Ponta să aibă niște mici probleme aici, dar se mai întâmplă după ce îți prinzi nevasta cu alt bărbat

, , ,

One Response to “Felicitări premierului/deputatului Ponta!”

 • Jacob says:

  65% din populatie traieste la tara unde :
  - nu au probleme cu cursul euro-leu
  - nu platesc taxe si impozite pentru ca nu lucreaza nicaieri
  - incaseaza bani de la buget pt ajutoare sociale: gen am 3 copii si venit sub medie, ajutor de somaj , alocatii pe 3 copii , etc
  - nu cumpara mancare de la supermarket, deci ii doare la banana de pretul la raft, intermediari , exporturi regizate pt recuperare tva , etc
  - nu platesc intretinere/gaz deci nu ii afecteaza cresterile de pret la gigacalorie, la gaze , taieri de subventii
  - merg cu caruta cu cal , deci pretul la pompa e irelevant
  - etc
  Bottom line: ii doare la banana de problemele orasenilor, chiar daca isi iau banii din taxele platite de ei. Si cum au drept de vot , dau cu stampila pentru incasarea banilor de la buget, bani pe care orasenii ii furnizeaza.
  CalculeaZa cati baga bani la buget, cati incaseaza de pe urma lor. O sa vezi ca majoritatea voteaza si incaseaza si restul au dreptul doar de plata si de ciocu mic.
  Demos cratos = puterea in mana poporului. La romani demos cratos = puterea in mana poporului prost si lenes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>