Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Primarul a inaugurat coșul de gunoi

În prima zi a săptămânii în curs, Primăria municipiului Satu Mare, reprezentată de primarul Dorel Coica, viceprimarul Marcela Papici, city managerul Dan Băbuţ Domuţa a invitat presa în parcul de la intrarea în Cartierul Micro 17 pentru a prezenta cele zece coşuri de gunoi metalice recent amplasate în zonă. (sursa)

O știre foarte bună .. pentru TimesNewRoman. Dar culmea, este 100% adevărată.

Deci vestitul Dorel român, mai nou promovat în funcția de primar al municipiului Satu Mare, s-a dus să inaugureze zece coșuri de gunoi.
Bine, niște coșuri nemaivăzute și nemaiîntâlnite, pentru că sunt de metal. Și costă până la 300 de lei bucata.
Deci vă dați seama, o investiție majoră a municipiului precum aceasta de 3000 de lei trebuia neapărat să beneficieze de prezența întregii municipalități și a presei. Cum altfel?

Înainte râdeam de toți miniștrii care veneau să inaugureze bucăți de autostradă de câteva zeci de kilometri. Acuma ce poți să mai zici? Și să râzi sau să plângi?

, , ,

One Response to “Primarul a inaugurat coșul de gunoi”

  • CulDeMerde says:

    Da macar au fost binecuvantate de patriarhul Daniel? (hai ca asta mai lipseste , sa fie pack-ul complet). E de rasul curcilor !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>