Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Berea și gravida

Azi, cu ochiul meu ager și întotdeauna însetat de bere am observat că Arhi a pus de un (relativ) concurs la care donează bere pentru povești despre și cu bere, în scopul promovării Clinicii de Bere și a ei bere Terapia pe care deja aștept cu interes să o testez.

Și cu ocazia asta mi-am adus aminte și de cea mai interesantă experiență din ultimul timp în care berea a avut un rol important.

Se făcea că era cândva pe anul trecut într-o zi în care colegii mei de muncă s-au gândit că ar fi bună o ieșire la un scurt team-drinking de seară la o bere.
În timpul acesta, subsemnatul fusese relativ văduvit de bere de ceva timp, având o nevastă extrem de foarte gravidă.

Dar seara aceea a fost mai cu noroc. Am primit acceptul de a merge la bere, chiar dacă sub supraveherea atentă a soției.

Acest lucru s-a întâmplat dintr-un motiv care are nevoie de o expunere un pic mai lungă: o sarcină normală decurge în general între 39 și 41 de săptămâni. După 41 de săptămâni teoretic nu se întâmplă nimic, dar practic doctorii sunt mai comozi și mai panicați așa că preferă să facă cezariane.
Eh, sarcina soției ajunsese deja la aproape 42 de săptămâni și domnișoara fie-sa, mai leneșă așa (probabil seamănă cu taică-su) nu dădea prea multe semne că are intenția să plece din acel loc călduț. Chiar dacă noi am fi vrut să iasă pe căi naturale.

Așa că, după 100 de teste și certuri cu doctorii (dar mai ales cu o asistentă care nici acum nu realizează cât de aproape era să își ia bătaie), am zis că e cazul să ne relaxăm cu o bere (eu, ea suc), și peste vreo două zile să facă cezariană.

Iar ieșirea cu colegii a fost ocazia perfectă. Locul de ieșit de asemenea, chiar dacă fusese ales doar pe considerentul că e aproape – Piranha.
Ce loc mai bun pentru a aduce o femeie cu o burtă de două ori cât ea într-un pub plin de studenți?
Mai ales când mai trece câte un student pe lângă tine și îi șoptești “se mai întâmplă cu prezervativele astea ieftine” doar ca să observi privirea îngrozită de după aceea.

Și a fost o seară mișto. Am băut ceva beri (tot eu, ea tot suc, și nu dăm detalii asupra numărului de beri), am stat la taclale până târziu și pe la un 11 seara ca niște moșnegi ce ne aflam am ajuns și acasă unde am picat lat sperând că a doua zi nu mă voi trezi cu o durere de cap.

Am avut noroc, nu am avut parte de nici o durere de cap. Nu de alta, dar nu am mai avut timp. Pentru că pe la 4 am fost trezit mai mult sau mai puțin brutal de nevastă să îmi transmită că ea naște.
Ca un bărbat adevărat care estem nu mi-am pierdut cumpătul (probabil pentru că practic încă nu mă trezisem) și am întrebat-o foarte senin “ești sigură?

Și cum a fost sigură, va rămâne în istorie faptul că fiică-mea s-a hotărât să se nască după ce a fost cu taică-su la bere și a văzut cât de mișto este.

, ,

One Response to “Berea și gravida”

  • Alin says:

    Neah….nu cred ca la bere voia sa iasa.. Tare ma tem ca vazuse cateva pitipoance pe acolo, si isi zise ca vrea si ea sa umble cu ele…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>