Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Manelele ie viața mea

Personalul foarte atent de la Ministerul Tineretului și Sportului a analizat noile arii de interes ale elevilor, în special ale celor care au trecut pe la examenul de bacalaureat doar ca să își etaleze noile ținute.
Probabil s-au uitat foarte atent și la știrile de la pro(s)TV, antene și irealități unde au putut observa și declarațiile acestor elevi gata pregătiți.
Cei care erau deja pregătiți să treacă pe la agenția de șomaj pentru a avea banii necesari să petreacă picarea bacalaureatului așa cum se cade: la mare, să plângă toți dușmanii de ciudă la vederea valorii lor pe care nu o mai are nimenea.

Așa că, pentru a nu vă mai ține în suspans, uitați-vă la această poză a cărei valoare nu poate fi măsurată:

Concert manele sustinut de Ministerul Tineretului si Sportului

Manele Salam și Vijelie cu susținerea MTS

Nu se înțelege extraordinar, dar la o privire mai atentă, în afara marilor artiști internaționali Florin Salam și Vali Vijelie se poate citi Proiectul Național Cultural “Artă contra drog” organizat cu susținerea Ministerului Tineretului și Sportului.

Acum vă rog să nu veniți cu idei crețe și invidioase cum că acest minister și-ar bate joc de educație și de bani ;)
Ei doar s-au adresat tinerilor care îi văd pe acești maneliști plini de bani ca pe un model în viață. Sigur sunt destui printre cei o sută de mii care n-au luat bacul încât să merite investiția, nu?

[poza via]

, , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>