Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Să sfințim merțanu și Q7-le

sfintire mercedes

Binecuvântează Doamne acest Mercedes să rămână veșnic strălucitor!
Și iartă-l de accidente, chiar dacă șoferul mai greșește cu viteza sau cu depășirile ca un Domn bun și de mașini iubitor.

(merge mai bine cu un Q7 care să rămână de-a pururi alb)

Presupun că ceva de genul o să sune noua slujbă de sfințire a mașinilor.
Că doar de-abia a fost reglementată de BOR, cu prețuri clare între 200 și 500 de lei.
Ce nu am aflat încă este dacă prețul e în funcție de mărimea motorului, a portofelului sau a gradului celui care sfințește.
Sper doar că sfințirile vor fi la fel de puternice, să nu expire cumva mai repede cea de 200 de lei.

Pentru prima dată în istoria Bisericii, slujba de sfinţire a maşinii a fost introdusă în mod oficial într-o carte bisericească.
Astfel, conform site-ului basilica.ro, ediţia din 2013 a cărţii de cult numită Molitfelnic cuprinde şi slujba “Sfeştaniei pentru binecuvântarea unui vehicul“,

Pentru viitor, pentru a veni în interesul populației, vor apărea probabil și noile produse de sfințire a grătarului precum și a băncii pe care se sparg semințele.

Dar până atunci, bucureștenii sunt încă o dată favorizați.
Ei vor putea vedea în curând în intersecțiile aglomerate, poate chiar de săptămâna viitoare, pe lângă cerșetori și spălători de geamuri, și câte un preot gata să sfințească mașinile în timp ce șoferul stă la semafor.

În sfârșit, pe lângă mișto-ul de rigoare, cred că ar fi cazul ca BOR să găsească repede un înlocuitor pentru Daniel. Eventual îl conving să abdice cum a cam făcut Papa la catolici.
Că altfel, la cât de ahtiați după avere sunt, s-ar putea să nu le prindă bine dacă din ăia 87% ortodocși declarați o să tot scadă până n-o să mai aibă de unde să mulgă bani.

poza via

, , ,

2 Responses to “Să sfințim merțanu și Q7-le”

  • Generalul says:

    BOR testeaza apele, vrea sa vada pana unde merge prostia credinciosilor. Ceva imi spune ca mai au mult de sapat pana vor ajunge lingatorii de cadavre sa isi puna intrebari.
    Era o emisiune acum vreo 10 ani pe Prima, Reporter Incognito, iar un caz trata un popa care sfintea bordeluri si clinici de avort. Cand le sfintea pe ziaristele sub acoperire de la bordel a zis ca a mai realizat operatiuni similare, iar unde a dat el cu agheasma cifra de afaceri a stabilimentului a crescut cu 30% :) Popa a mai zis ca va fi si el un client fidel si ca ar vrea o reducere :P
    Crede si nu cerceta, ramai prost si da-mi leafa ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>