Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Miliardari, Antena și Băsescu

După moartea de ieri demnă de un darwin award a “regelui imobiliarelor din Ilfov”, Nae Nicolae (când s-a constatat că trenul este totuși mai puternic decât Bentley-ul), toate televiziunile au sărit să vorbească despre el.

La ProTV a fost un adevărat concurs să găsească toți oamenii posibili care să spună ceva de bine despre el. S-a vorbit 30 de secunde despre accident și un incredibil sfert de oră întreg despre cât de bun era acest om și cum îl plânge toată suflarea populației din Ștefănești și, dacă ar fi fost în stare, din toată țara.În sfârșit, nu știu cum o fi fost respectivul deși îmi pot forma o opinie. Dar ce mă interesează pe mine mărturiile rudelor și sătenilor găsiți despre cât de mărinimos era el și cum dădea el bani la toți care aveau nevoie (inclusiv lui Becali când a pierdut la table 10 milioane de euro)? E o persoană bogată care a murit într-un accident.
Prost gust și manelizare ca de obicei. Ah, și încă un motiv să mă întreb de ce nu mă învăț odată să schimb postul când ajung la Pro(s)TV.

Am aflat în schimb dintr-un comment că cei de la Antena3 chiar au spart norma. Au analizat ei că au murit mai mulți bogătași în ultimii ani și au descoperit că sigur e ceva foarte suspect la mijloc.
Inclusiv în acest caz când o persoană singură în mașină se gândește să se pună cu un tren. Probabil că trenul pândea momentul când trece el, cine știe.

N-am urmărit emisiunea, am văzut doar câteva fragmente la ei pe site. Din fragmente se observă că au analizat, printre altele, și moartea lui Erbașu și a lui Florin Anghelescu.

Oricum, după multe discuții și analize s-a ajuns la o concluzie serioasă și care poartă cu adevărat marca Antena 3: “e mâna lui Băsescu la mijloc!“.

Ca să știți deci, Erbașu, de care chiar și ei au spus că avea datorii din belșug, inclusiv pe la cămătari, a murit suspect din cauza lui Băsescu, iar Nae Nicolae a murit acum tot pentru că a început să deranjeze oamenii lui Băsescu.

Nu știu de ce mă mai mir de fapt, cred că și dacă plouă diseară afară, la antene se poate ajunge la concluzia că Băsescu a avut ceva de-a face cu asta.

, , , , ,

One Response to “Miliardari, Antena și Băsescu”

  • Alin says:

    Da, chiar e ceva la mijloc. Incepe tara sa se enerveze si sa se sature de atatea “capusi” care o sug de toti banii, fara sa ii merite macar… Sau Darwin avea dreptate. Una din doua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>