Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Ponta e un mic spammer

De vreo două zile pe Facebook și prin Google Ads apare pe peste tot “Planul Ponta”. Eu n-am avut încă “norocul” să îl văd ca reclamă, deși știu multă lume care l-a văzut.
Dacă sunteți printre cei care nu l-ați văzut, el arată cam așa (a fost lenea mare așa că am furat poza de la dojo):

Planul Ponta

Planul Ponta

Există distracția oferită de plan în sine, plan care nu prea se știe cum se va materializa (nu zic, ar fi frumos, dar șansele sunt infime și promisiunile politicenilor se știe ce valoare au).
Mai sunt și ceva comentarii distractive, unele punctând foarte bine faptul că acest film cu investiții colosale îl revedem la fiecare patru ani, dar de fiecare dată ajunge să lipsească cu desăvârșire.

Există normal și întrebarea legitimă despre proveniența banilor cheltuiți pentru a promova pe peste tot această reclamă. Răspunsul probabil că este “tot din banii noștri” (ai ălora fraieri care plătesc impozite)

Dar ce mi s-a părut cu adevărat comic este faptul că pagina de Facebook care prezintă “mai multe informații” despre acest plan a fost raportată ca spam și prezintă un frumos mesaj că pagina a fost blocată:

Plan Ponta spam

Deci, cu această ocazie, domnul Victor Ponta și-a mai tras, pe lângă denumirea de plagiator, și pe cea de spammer.

, , ,

3 Responses to “Ponta e un mic spammer”

  • cotos says:

    Plagiator Spammer. Ponta Plagiator Spammer :) ) O sa fie politicianul cu cea mai misto introducere ever :D

  • Bluehand says:

    inclusiv eu i-am dat report spam catre fb. Pai nu se poata sa minta cu atata nerusinare. Probabil altii au avut aceiasi idee si ca urmare iata.

  • Generalul says:

    Eu cand vad reclame de genul asta dau click pe ele, sa le pape Goagal sau Faisbuc mai repede banutii. Da, stiu ca cel mai probabil sunt facute tot pe bani publici, dar macar am satisfactia ca salvez un alt internaut pasibil de indoctrinare, iar ei cu siguranta nu isi ating publicul tinta prin click-ul meu :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>