Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Fără comentarii

Am inteles ca vor incerca sa puna un cip chiar la nastere, noilor nascuti. Si atunci mama ce sa faca, in cazul in care va fi obligata sa-si lase copiii implantati de la nastere?
- Sa duca viata curata, ca si o fecioara. Sa nu mai fie mama, ca sa nu bage un suflet in iad si sa se duca si ea cu el cu tot in iad.

- Dar ce sa faca cele care sunt acum insarcinate, care trebuie sa nasca?
- Inainte nu existau case de nastere. Se gasea cate o batrana, cate o baba, cate o moasa. Caci daca vrea Dumnezeu sa traiesti, traiesti, daca vrea sa mori, mori. Mori crestin, nu mori lepadat de Hristos.

Asta declară aici Părintele Ioan de la Rarău, “mare duhovnic român, viețuitor la Manastirea Sihastria Raraului”.

Aș comenta câteva lucruri la chestia asta, dar serios.. are vreun rost? Ce poți să spui despre cineva care îndeamnă femeile să nu mai nască pentru că altfel o să ajungă în iad din cauza unui cip?

Asta e, sunt eu un păcătos care nu înțeleg dreapta credință așa că va trebui să mă chinui în aglomerația din iad formată din cei 6,8 miliarde de oameni care nu-s creștini ortodocși.

, , ,

2 Responses to “Fără comentarii”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>