Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Târg de bere

Dacă ați citit cumva articolul anterior, ați văzut că am pus o poză cu o bere AC/DC. Am găsit-o ieri seară la un așa-zis “târg de bere“.

Am fost să caut ceva prin Auchan și la intrare am văzut că exista acest târg de bere. Practic, în zona în care pun ei de obicei promoții, acum era plin de bere de toate felurile și din toate colțurile lumii.

În afara de berea românească uzuală (inclusiv Timișoreana brună pe care n-o găsea Criserb prin București) și mărcile străine consacrate (Heineken, Carlsberg s.a.m.d), am văzut cam așa: foarte multe tipuri de beri din Germania, Belgia și Marea Britanie, urmate apoi de bere de prin Turcia, Olanda, Spania, Grecia, Austria și chiar și vreo două tipuri de bere din China).
Existau și mai multe sortimente de bere fără alcool sau cu tot felul de arome, dar n-am stat să mă uit la ele

Prețurile aș spune că sunt onorabile (chiar dacă măricele pentru o bere) luând în considerare că nu sunt importate în cantități mari (și oricum mult mai ieftine decât la foarte puținele terase care au astfel de bere).
Ca exemple, un Paulaner era 5,4 lei, berea chinezească (Tsingtao) – 4,6, La Trappe (belgiană) – 11 lei.
Deci dacă vreți să vă luați pentru acasă niște bere mai specială și sunteți prin zonă, puteți să dați o fugă până la Auchan până pe 16 iulie (eu am fost în cel din Titan, nu știu dacă e valabil și în celelalte magazine).

Și câteva poze (mai mult sau mai puțin mișcate, dar eram în grabă):

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>