Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Un scurt citat din Ponta

Victor PontaVictor Ponta către Daniel Constantin:

Deci, cand va critica cineva, ganditi-va cine sunt prietenii si sponsorii politici si mergeti mai departe, aveti tot sprijinul meu in acest sens; nu ma intereseaza sponsorii ALTOR oameni politici. Taiati-le toate contractele prin care capusau statul (sursa)

 

Să ne întrebăm ce a vrut să spună domnul premier Victor Ponta cu acest “altor”? Alții în afară de el, alții în afară de PSD sau USL?

A se observa totuși cât de mult poate influența un singur cuvânt amărât întregul context al unei fraze. Fără acel cuvânt era o declarație perfect normală. Așa în schimb, spunând “altor oameni politici” se înțelege că există și unii pentru care nu se aplică această regulă.

Acuma, că a scăpat păsărica din grabă (și/sau neatenție) sau că pur și simplu nu s-a exprimat cum trebuie nu se mai știe. Declarația rămâne, iar interpretarea ei este clară.

Sfat prietenesc deci pentru politicieni (actuali și viitori): În primul rând puneți mâna și învățați cum trebuie limba română.
Iar după aia poate faceți totuși și câteva cursuri să puteți minți convingător și fără a lăsa loc de interpretări.

, , ,

4 Responses to “Un scurt citat din Ponta”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>