Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Age of Empires pe telefon

Age of EmpiresUn comentator scria ieri la unul din articole despre Age of Empires și mi-am amintit că m-am jucat și eu destul de mult acest joc.

Mi-au plăcut întotdeauna jocurile de strategie, iar Age of Empires a fost evident unul dintre cele mai bune jocuri de tip RTS (real time strategy) din vremurile acelea (după Command and Conquer și Starcraft).
Progresul între ere (piatră, fier..), cu chestiile istorice care te îndemnau să mai citești ceva despre istorie, foarte drăguț. Chiar și cheat codes-urile erau interesante (știu că te trezeai cu o mașină în epoca de piatră care distrugea tot în jur)

Ei bine, presimt că în curând o să mă joc din nou, dar de data asta în metrou pe drum spre serviciu :)

Today, KLab Inc. announced a licensing agreement with Microsoft Corp. to develop a mobile version of Microsoft Studio’s Age of Empires franchise, which will be initially developed in English for iOS and Android and launched globally, with plans to release the game in other languages and on Windows Phone in the future.

Și s-ar părea că nici măcar nu va dura foarte mult până va apărea. Zvonurile spun că ar trebui să apară în jurul sfârșitului de an fiscal al Microsoft care este la 1 iulie.
Apropo, eu în continuare nu reușesc să înțeleg care este faza cu acest an fiscal care se poate termina la sfârșitul oricărui trimestru. Sau mai bine zis, de ce nu sunt obligate toate companiile să aibă anul fiscal corespondent cu cel calendaristic ca să nu mai te chinui să afli și chestia asta.

Ah, și cel mai important! Deși nu este sută la sută sigur, s-ar părea că va fi și gratis (pe Android cel puțin). Așa că pregătiți smartphone-urile pentru Age of Empires :)

, , ,

2 Responses to “Age of Empires pe telefon”

 • dojo says:

  AM IUBIT JOCUL ASTA!

  Sa dea al de sus sa-l faca si pe tablete (in cazul meu sa-l faca si pe platforma alora de la Barnes&Noble – un Android un pic bibilit), sa-l pot juca pe Nook. Ar fi chiar misto de tot. As da si bani pe el, nu tre’ sa fie gratis :D

  • admin says:

   pe Android mai mult ca sigur o sa mearga si pe telefoane si pe tablete.
   Nu stiu cum e cu platforma de pe Nook, acolo s-ar putea sa fie ceva probleme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>