Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Oltchim s-a desființat

În timp ce Steaua (și foarte mulți suporteri) respiră ușurată pentru că a reușit să scape de suspendarea din Liga Campionilor, o echipă românească pentru care fazele superioare ale Ligii Campionilor sunt normale se desființează.

De ieri, echipa de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea nu mai există.
Mie mi se pare aproape incredibil. După ce câștigi campionatul și joci o semifinală de Champions League pe care o mai și pierzi la mustață, se duce totul pe apa sâmbetei.
Nu mai investește nimeni în echipă destui bani, toate jucătoarele pleacă, se retrage din Liga Campionilor și acum se și desființează.

Totuși, ca să nu zicem că a dispărut chiar de tot, Oltchim va deveni HC Oltenia, un club finanțat în proporție de 98% de autoritățile locale din Vâlcea și care va prelua și palmaresul echipei de până acum.

Din păcate, la ce mulți bani există pe la primării și cât și cum se va investi, nu știu dacă nu cumva era mai bine să dispară cu totul ca măcar să nu ajungă să fie cunoscut drept un club de mâna a doua.

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>