Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Un drum la mare

Ca să fiu și eu (aproape) în rând cu toată lumea, astăzi plec și eu pentru câteva zile la mare Nu am plecat ieri pentru că aveam ceva treabă și pentru că nici n-aveam chef să mă enervez cu inevitabilele cozi kilometrice de pe vestita autostradă a Soarelui.

Totuși, merită menționate două chestii despre aceste cozi:

  • în primul rând nesimțirea șoferilor români care s-au șicanat la greu pe autostradă, în special din cauza băgatului în față pe banda de urgență.
    Ăștia sunt genul care mă enervează la greu. Se bagă cu cel mai mare porcism în față și oamenii corecți care merg regulamentar trebuie să aștepte și mai mult din cauza nesimțiților ăștia.
    Și nu înțeleg nici de ce rahat poliția nu face niciodată nimic împotriva lor, mai ales acum când cică a fost autostrada supravegheată de o tonă de polițiști, inclusiv din elicopter.
  • a doua chestie, și mai interesantă, e incompetența autorităților. Asta nu e nici o noutate într-adevăr, doar modul este:
    deși absolut toată lumea știa că o să fie aglomerația pământului, la fetești unde se plătește taxa erau tot 4 stații de taxare, evident insuficiente. Așa că de-abia în jurul prânzului s-au gândit și inteligenții să mai deschidă una ca să mai decongestioneze traficul.

Ah, și mâine o să aibă din nou televiziunile despre ce să discute: coada dinspre mare spre București. Care probabil o să fie și mai mare, că o să se întoarcă și cei care au plecat vineri.

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>