Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Parlamentarii și respectul

Parlamentarii români sunt parlamentari europeni. Atunci când pleacă în afara UE, toţi parlamentarii români care ne reprezintă pe noi pleacă la clasa bussines, nu pleacă cu Dacia 1300 şi este un respect pentru această instituţie (sursa)

I-auzi domne, clasa business reprezintă respect pentru parlament, vestitul organ suprem al țării.
Asta după ce zilele trecute și-au aprobat și că pot să meargă în teritoriu cu orice mijloc de transport vrea mușchiul lor.

Băi țărani proști, futu-vă în gură, da’ ca ce rahat sunteți voi atât de importanți de trebuie să mergeți la clasa business?
La clasa economy nu mai încap burțile voastre îmbuibate din banii pe care îi furați de la noi?

Cum se poate nene ca aproape în orice altă țară mai dezvoltată de lumea a patra, în afară de președinte și prim-ministru, restul lumii să meargă cu mijlocul de transport mai ieftin? Cum de în corporații este în general politica firmei ca până și managerii mari să meargă la clasa mai ieftină?
Asta ca să nu mai vorbim de țările din Asia unde e o chestie uzuală ca șefii companiilor să folosească fără nici o jenă mijloacele de transport în comun.

Dar noi suntem mai cu moț. După ce am împărțit atâtea găleți pentru voturi, doar nu o să ne înjosim într-atât încât să ne luăm bilet mai jos de business-class când mergem cu avionul. Ce contează că de-abia am plecat de la coada vacii?

Respect a? Ce-ar fi să ne respectați voi pe noi ăștia care vă votăm întâi?

, ,

5 Responses to “Parlamentarii și respectul”

 • Ginxy says:

  Niște țărani…

 • CulDeMerde says:

  Ca bine zici , si ca titlu de exemplu, presedintele actual al Frantei si-a luat angajamentul de a circula cu transportu’ in comun (tren si autobuz) in locul clasicului avion. La inceput circula astfel , acuma poate si-o fi schimbat parerea ca nu mai aud nimic nicaieri cum ca ar merge cu comunul. Iar pentru un presedinte/ministru e chiar recomandabil sa se mearga cu avionu’ privat (pentru a castiga timp).

  Totusi ce-i in romania nu e comparabil , dar de ce si-au dat verde la transportul in comun? chiar ii vede cineva prin metrou sau tramvai? , imi e greu sa cred ca un parlamentar schimba scaunul de Q7 pe unu de autobuz. Pentru clasa bussines, No Comment !

 • Alin says:

  Le e frica sa nu dea de mine in transportul in comun, ca eu sunt nebun si le tai capul cu sabia, crucea dumnezeilor mortilor lor de jeguri imputite !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>