Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Bătaie corporatistă

Evolutie spre corporatistCreșterea bruscă a temperaturii de ieri a reușit să perturbe și lucrul în cadrul unei vestite corporații. O problemă la sistemul de aer condiționat din vestita clădire fără lumină, dar cu geamuri anti-sinucidere a reușit să dea complet peste cap ritmul de muncă al angajaților.
Creierele deja încinse au atins punctul de fierbere și au început să iasă scântei.

Totul a pornit în momentul în care departamentul de testare (ca de obicei) nu a reușit să găsească un defect pe care programatorii nu ar fi trebuit să îl facă.
După cele trei ședințe uzuale s-a ajuns doar la concluzia că trebuie avut un mindset mai pozitiv pentru mitigarea mai rapidă a riscurilor și este critical să fie stabilit un game plan corect.

Din păcate, în acel moment, datorită căldurii excesive, cineva a explodat aruncând o gravă înjurătură din romgleză “fuck your mother’s dead people“.
Dar cum corporatistul este întotdeauna pregătit să embrace a challenge, răspunsul nu s-a lăsat prea mult așteptat: băi junior underskilled, ia vezi că acu îți fac un review negativ, dar nu înainte de fucking your momma’s colivă

Lucrurile erau cât pe ce să devină de-a dreptul violente în momentul în care cineva a scos una dintre caserolele inscripționate cu “do not touch, e a mea” uitate în frigider de o lună de zile.
Inițial a vrut să o folosească drept armă albă, dar lucrurile erau cât p-aci să devină tragice în momentul în care a amenințat că o desface, putând astfel provoca o adevărată catastrofă chimică.

Tragedia a fost totuși evitată cu puțin noroc, datorită expirării celor 5 minute avute la dispoziție înaintea următoarei ședințe.
Astfel, toți au fugit spre sălile de ședință pentru a reuși să ocupe locurile cele mai bune pentru somn.

Iar conflictul a fost uitat imediat după ce s-a dat memo-ul interdepartamental că cineva tocmai a postat pe Facebook un nou status public cu iz politic ce poate fi comentat.

, , ,

One Response to “Bătaie corporatistă”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>