Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Pe autostradă pe contrasens

Unul dintre agenţii de la rutieră s-a apropiat de maşină, iar în momentul în care acesta a băgat mâna pe geamul maşinii pentru a lua actele femeii şoferiţa a tras centura de siguranţă şi a pornit, rănindu-l pe agent la mână.
Ulterior, ea a intrat pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, unde a circulat pe contrasens şi cu farurile maşinii stinse. Poliţiştii au reuşit să o prindă la intrarea din zona de nord a Capitalei. (sursa)

Deci o drăguță doamnă (și medic pe deasupra) s-a gândit că e o idee bună să circule (cu 190 km/h chiar din câte am auzit la tembelizor) noaptea pe autostradă pe constrasens cu farurile stinse și după aia să declare că cică o urmărea mafia rusească.

Așa cum era și normal, a refuzat să i se ia sânge. Și, surpriză-surpriză, nu e nici prima oară când doamna respectivă e prinsă băută/drogată, dar data trecută a scăpat cu un frumos NUP (neînceperea urmăririi penale).

Acuma este acuzată de ultraj și infracțiuni rutiere. Cu ultrajul mai e cum mai e, pedeapsa cu închisoarea poate ajunge până pe la 9 ani (datorită vătămării corporale)
Dar pentru partea asta combinată de condus drogată pe autostradă pe contrasens noaptea cu luminile stinse știți care e pedeapsa? Mai pe scurt niciuna. Maximul e pe undeva pe la vreo 2 ani de închisoare mi se pare, care evident ar fi și cu suspendare ca primă infracțiune.

Să ne mai mirăm atunci că se întâmplă chestii d-astea? Mai ales dacă ne gândim și la alte cazuri vestite precum al “doamnei” Elena Turcu.
O mai știți?  E judecătoarea aia care a fost prinsă băută de nici nu se putea ține pe picioare. Și care nu numai că nu a primit nici o pedeapsă, dar s-a și reîntors liniștită la biroul ei de judecător fără nici o jenă.

E bine să ai relații, ce să mai. Și d-asta câteodată parcă nu îmi mai sună așa rău niște execuții publice.

, , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>