Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Simona Halep și ProTV

Simona Halep la NurnBerg (foto tikitaka.ro)

Simona Halep la NurnBerg (foto tikitaka.ro)

Weekendul acessta a fost unul frumos pentru tenisul feminin românesc, cu două victorii la turneul de tenis de la Nurnberg, prin Simona Halep și Raluca Olaru

Raluca Olaru a câștigat turneul de dublu împreună cu partenera ei rusoaică Solovyeva după ce au salvat patru mingi de meci.

Simona Halep a reușit să câștige turneul la simplu, acesta fiind și primul ei turneu WTA câștigat (după trei finale pierdute în ultimii doi ani).

Cu acest turneu câștigat și cu parcursul de la Roma de acum câteva săprămâni unde a ajuns până în semifinale după ce le-a bătut pe Kuznețova și Radawanska (ultima locul 4 mondial), Simona Halep pare a fi cea mai în formă jucătoare de tenis din România anul acesta.

Niște performanțe frumoase la un turneu destul de mare, performanțe care merită făcute publice și apreciate.

Asta până ajungi la știrile sportive de la ProTV. M-am uitat special aseară să văd dacă se spune ceva despre ele. Relativ surprinzător s-a spus, deși nu știu dacă nu cumva era mai bine să nu se spună deloc.
În afara faptului că toată știrea despre tenis a durat sub un minut ca de obicei, prezentarea a făcut toată știrea.
Nu știu dacă citatul este sută la sută corect, dar sigur e foarte apropiat pentru că am încercat să îl țin minte cât de cât:

după ce și-a tăiat sânii, Halep și-a tăiat și din fustă oferind o priveliște incendiară celor care au venit să o vadă.

Deci asta a e tot ce a găsit ProTV-ul de cuviință să spună despre o jucătoare de tenis de 21 de ani aflată în primele 50 din lume la câștigarea primului ei turneu.

Așa că, pentru așa-zisele știri sportive de la Pro(st)TV, singura urare pe care o pot face (și pe care să o înțeleagă și ei) este: nici nu o să vă vină să credeți cât mumu o să vă luați, cocalari infecți ce sunteți.

, , , ,

4 Responses to “Simona Halep și ProTV”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>