Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Nunta Elenei Băsescu și Antena 3

Recunosc, e posibil să am eu o fixație, nu știu. Dar chestia e că de fiecare dată când fac greșeala să fac o tură a canalelor de știri și ajung pe Antena 3 reușesc să mă oripilez.

Și deși știu de ce se uită atâta lume la ei, tot mi se pare de domeniul fantasticului.

Ieri am prins în total două minute (maxim) dintr-o emisiune cu Dana Grecu în care vorbea ea cu mult aplomb despre nunta Elenei Băsescu și faptul că a scos 500.000 de euro la nuntă. Am prins doar două fragmente, dar de curiozitate am dat și peste vreo juma de oră pe canalul lor și tot despre asta se vorbea.

Direcția emisiunii era să vadă poporul român suferind de banii în care se scaldă EBA și cum de e posibil ca atunci când lumea moare de foame ea să primească o asemenea sumă la nuntă.

Ce am prins eu a fost un moment în care Dana Grecu zicea că fiecare om a dat 500 de euro (dintre cei 1000 de invitați), că nu înțelege de unde atâția bani, cum să dai dintr-un salariu atâția bani și cum e o ofensă la adresa românilor.

Băi nene, vrei să te iei de Eba? Ai motive din belșug. De la inteligența ei neasemuită și plină de succesuri până la intrarea în Parlamentul European și multitudinea de gafe de p-acolo.

Dar de câți bani a scos la nuntă? Și o oră întreagă? Stupid.

Un meniu de nuntă în București la un local mișto ajunge la 100 de euro. Doar mâncarea și băutura. La tipul ăla de nuntă cum a avut EBA sigur sare de 250.

Așa că hai să ne mirăm și să ne indignăm de nu mai putem că la o nuntă de fițe la care mulți dintre invitați au averi de milioane de euro s-a dat darul la nuntă de 500 de euro în medie.

Idiots!

, ,

One Response to “Nunta Elenei Băsescu și Antena 3”

  • Generalul says:

    Slugile lui Voiculescu stiu foarte bine ce fac, servesc telespectatorilor ceea ce vor sa vada si ce este pe masura IQ-ului lor. Evident ca tanti Gherghina, care a papat banii statului atat timp plimband hartii si asteptand sa auda sirena pentru a pleca acasa va ramane cu gura cascata cand aude de 500 euro si de TIRANUL care i-a taiat pensia. Cam asta e tipologia telespectatorului Latrina 3, studii medii spre inexistente, abonat la pomeni sociale, predispozitie spre violenta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>