Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Homosexualii, adopțiile, marșurile și românii

După cum probabil bine știți săptămâna trecută au fost ceva evenimente în strânsă legătură cu homosexualitatea:

 • modificarea Constituției pentru a avea căsătoria doar între bărbat și femeie.
 • “marșul diversității” – parada pro-gay
 • poate ceva mai puțin cunoscut, un articol care a început să circule pe net despre un copil de 11 ani ce vrea să își schimbe sexul să fie femeie și care are părinți două lesbiene (știrea)

Un moment prielnic deci pentru un articol pe blog așa că să le luăm pe rând, într-o ordine aleatoare :)

Homosexualii

Da, se știe argumentul principal aici – au o orientare sexuală care nu se pupă deloc cu instinctul genetic de perpetuare a speciei.
Și totuși tot am ajuns să fim câteva miliarde bune de oameni, deși homosexuali avem din belșug încă din Grecia antică unde așa ceva era la ordinea zilei. Așa că eu aș zice că o să supraviețuim și cu homosexualii de acum:)

Și cred că ar merge următorul exercițiu de imaginație:

Dacă trebuie să stai o zi întreagă lângă o persoană, cine ai prefera să fie: un homosexual cu preocupări asemănătoare cu ale tale sau un cocalar care să îți povestească de ultima manea, ultima combinație făcută și eventual și ultimul episod din emisiunea preferată a nevestei – Noră pentru mă-ta.

Și da, nu m-ar atrage absolut deloc să văd doi bărbați împreună, dar atâta timp cât nu sunt obligat să mă uit la ei (știți bancul cu până nu devine obligatoriu sper), n-au decât să facă ce vor ei în propriul domnitor și nu e cazul să fie discriminați pentru asta.

Adopții

Vai..homosexualii ăia bolnavi să ajungă să se căsătorească și eventual să adopte doamne-ferește și un copil? După ce că e împotriva legilor firii (și mai ales a lui Dumnezeu, nu, că doar suntem un popor religios), ia uite-aci ce se întâmplă când sunt lăsați.
Acuma, că preoții catolici și călugării noștri ortodocși sunt de departe mult mai “împotriva firii” decât homosexualii nu mai observă nimeni.
Dar când se găsește un caz care corespunde cu părerea anti-gay lumea e foarte mulțumită.

Uite, copilul ăla vrea să fie femeie din cauza lesbienelor care l-au adoptat. Să nu îi lăsăm să facă așa ceva că cine știe ce se mai întâmplă.
Cu siguranță sunt mult mai bune “rarele” cazuri cu un părinte heterosexual get-beget alcoolic care să bată copilul zilnic sau chiar să îl abuzeze sexual; la fel de bune și cazurile celor care își trăiesc toată copilăria într-un orfelinat unde sunt bătuți, abuzați și după aceea ajung la 18 ani direct pe stradă fără nici un suport
Sau după cum bine zicea Eftimie aici: cum o fi mai bine pe la 20 de ani? să ai doi tați pe care să te bazezi că-ţi trimit pacheţele cu mâncare la Bucureşti sau să nu ai nimic?

Paradele pro-gay

Ei bine, aici am și eu o problemă – p-astea nu prea le înțeleg.
Înțeleg motivația de bază care este clară – demonstrație împotriva discriminării și pentru a arăta tuturor existența acestei minorități.

Ceea ce nu pot să înțeleg în schimb este modul în care o fac.
Aceste parade au ajuns să fie pe principiul “vai, ce mișto suntem noi”. Ok, înțeleg problemele de discriminare, dar în momentul în care te lauzi ce bine e să fii homosexual dai în extrema cealaltă, ajungând la o discriminare inversă

În același timp, aceste parade mi se par și făcute cu un prost-gust total. Și cred că la fel li se pare și multor homosexuali.
I-aș asemui pe participanții la aceste parade cu cocalarii, doar că aștia sunt cocalarii gay-ilor.
Diferența e că, în locul unui maieu mulat pe burtă și cu pieptul dezgolit pe care atârnă un lanț de aur de un kilogram, avem un travestit îmbrăcat în toate culorile curcubeului cu țâțele pe-afară.

Plus, dacă tot vrei să faci o paradă pentru drepturile homosexualilor, în locul celor de acum care îți bagă pe gât toate apucăturile lor sexuale (așa că nici nu se uită nimeni la ele) ce-ar fi să faceți o altă chestie:
Să vă îmbrăcați și voi normal ca de mers la muncă și să ieșiți să arătați că, în afara preferințelor sexuale, nu sunteți diferiți de restul (a scris-o înaintea mea Dan Pandrea)

 

În încheiere: stați liniștiți, românul nu este homofob. Pentru el căsătoria este între bărbat și femeie, dar poate accepta oricând și căsătoria dintre femeie și bărbat :)

, , ,

5 Responses to “Homosexualii, adopțiile, marșurile și românii”

 • Sezimumosgogule says:

  Mai bine stau langa un heterosexual cu pareri comune cu ale mele, si mai bine ai o familie din tata si mama care sa aiba grija de tine. Nu stiu de ce metoda ta de convingere este alegerea intre doua porcarii. cum manelistii nu sunt interzisi prin lege, macar casatoriile gay sa fie. Altfel, dupa gay vine randul pedofililor, al necrofililor si al zoofililor. Ei nu sunt oameni sau ce?

 • CulDeMerde says:

  Pe mine ma doare la basca de orientarile sexuale ale celorlalti , cata vreme nu mi-o baga pe gat nu vad de ce m-ar deranja . O generatie sau doua vor suferi dupa legalizarea adoptiilor de catre homosexuali , si cand spun asta ma gandesc mai ales la cei care sunt in clasele I-VIII (e varsta la care tinerii exprima relele din plin) , dar apoi va deveni banal. Ceva similar a fost cand s-a dat dreptul la vot femeilor si cand au inceput sa paraseasca statutul de casnica.

  • Baxy says:

   Asteptam cu interes legalizarea pedofiliei. Aia nu v-o baga voua, ci copiilor vostrii. Tres interessant mon vieux. Compari mere cu automobile. Hai sa comparam legalizarea avortului acolo unde este interzis cu regulamentul de circulatie navala.

 • admin says:

  da, ca pedofilia comparata cu homosexualitatea e pe acelasi plan.
  acelasi rahat ca la una e vorba de o chestie consimtita intre 2 adulti, in timp ce la cealalta e un abuz. Nu-i asa?

  • Roxana says:

   N-am înțeles nici eu foarte clar cum merge treaba de la homosexualitate la pedofilie. Mi se pare că sună la fel de logic ca, „Fetelor, să nu care cumva să faceți sex anal, că e scârbos și pe urmă sunteți violate.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>