Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Inundații în Europa

S-ar părea că de data asta inundațiile serioase au ajuns pe la alții.
Așa că dacă intenționați să plecați în curând pe la nemți, austrieci sau cehi zilele astea, interesați-vă cum e situația în zona respectivă și vedeți dacă nu puteți amâna în cazul în care e vorba de o zonă afectată de inundații.

Cel puțin în landul (regiunea) Bayern din Germania e dezastru, pe lângă drumuri mai mici fiind închise chiar și autostrăzi (münchen-salzburg și münchen-passau)
Uitați și o poză cu zonele grav afectate din Germania:

Zonele grav afectate din Germania (sursa bild.de)

Și din câte am înțeles și austriecii și cehii sunt afectați serios, având sute de drumuri închise și existând deja din păcate și morți și răniți.

Via Andreea care a aflat despre problemele acestea pe propria piele după ce a făcut un drum lejer în “doar” vreo 20 de ore.

, , ,

3 Responses to “Inundații în Europa”

 • cotos says:

  Si ce e mai grav ca vine si la noi. Cat de repede intra in tara si apoi vezi tu prapad.

 • andreea says:

  grav nu e ca vine, ci ca autoritatile vor fi ca de obicei luate prin surprindere, ca nu avem diguri, ca nu avem nici macar o idee de strategie in cazuri de acest fel. si nici nu punem mana sa ne ajutam.

  • admin says:

   ramane de vazut ce se intampla. Pana la noi poate se mai domoleste plus ca in general inundatiile in Romania nu prea au pornit de la Dunare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>