Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Două de aseară – Mircea Badea și Turcia

De început, Mircea Badea demonstrează încă o dată că nu e decât un cocalar infect.
Un tip inteligent și care putea să ajungă departe dacă se ținea de treabă. Dar acum ca valoare se duce din ce în ce mai jos, în timp ce cocalarismul ajunge la cote din ce în ce mai mari.

Uitați aici o poză din articolul lui Arhi în care Mirciulică demonstrează că el este o personalitate publică autentic românească și un jurnalist de excepție care dă un adevărat exemplu în societatea românească și generațiilor viitoare:

Mircea Badea și limbajul de mahala

Limbaj de mahala (sursa Arhi)

A doua chestie o las sub sigla no-comment, nu de alta, dar dacă mă apuc să comentez subiectul, s-ar putea să folosesc și eu limbajul de mai sus învățat de la Mircea Badea.

Mihai Gâdea s-a trezit să pună o întrebare pe Facebook:

mihai gadeaNu am nimic în mod special cu întrebarea pusă de el, dar am văzut două chestii “interesante” prin comentarii:

  • comentarii care comparau situația de acum din Turcia cu ieșirea victorioasă în stradă a poporului român în 2012.
    Deci să mai zic odată poate nu s-a înțeles – protestatarii de anul trecut de la Universitate au câștigat atunci și erau la fel cum sunt cei din Turcia acum în Istanbul
  • cei care propuneau să se iasă în stradă pentru cauza Antena 3  – singura televiziune adevărată și care este amenințată de cei ce nu vor să se afle adevărul.

, , , , ,

2 Responses to “Două de aseară – Mircea Badea și Turcia”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>