Fără Supărare

Dacă te simţi lezat, nu te supăra pe mine

Poza zilei – observații pe un proces verbal

Careva și-a luat o amendă pe Ion Ionescu de la Brad (din câte disting eu) și a zis că e cazul să facă o observație foarte pertinentă pe procesul verbal – “să vă iau șepcile-n p**ă“.

Observații proces verbal - Să vă iau șepcile-n ...

Observații proces verbal – Să vă iau șepcile-n .

Poza nu pare la prima vedere falsificată și între timp a și dispărut de unde am văzut-o pe Facebook. Deci sunt șanse chiar mari să fie reală.

În cazul ăsta, lăsând partea comică la o parte, mie mi se pare totuși ceva cam în neregulă. Cât tupeu să ai să înjuri poliția într-un act oficial și cât de “șmecher” să fii încât să nu te aștepți la vreo câteva pulane pe spate la secție după așa ceva?

,

2 Responses to “Poza zilei – observații pe un proces verbal”

  • dojo says:

    Atitudinea corecta este sa intelegi ca ai gresit (eventual sa eviti sa repeti prostia) si sa-ti asumi responsabilitatea. Asta este, daca respecti legea, nu are nimeni nimic cu tine. Daca faci prostii, ti le asumi barbateste (si daca esti dama) si mergi mai departe, eventual cu o lectie invatata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>